Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 26 lat i jestem dziewicą, nie mam żadnych znajomych, pracy, pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

jestem brzydka na dodatek, nie mowcie mi zebym poszla do fryzjera, kosmetyczki czy kupila nowe ciuchy... bo chodze do fryzjera regularnie co okolo 2 miesiące, brwi reguluje, tradziku nie mam, do ludzi wychodze...ale jestem po prostu brzydulą... Jestem niska, mam malo kobiecą budowe ciala, male cycki, plaski tyłek itp, a twarz ? duży mięsisty nochal moj najwiekszy kompleks, opadające powieki wygladam na smutną, zmeczona, starszą niż jestem, nie mowiac o krzywych zębach potrzebna mi kasa na operacje plastyczne ale nie wiem skad wziac, przydaloby sie ze 30 tys pln

Gość gość
dobrze sie tu wkomponujesz,tu siedza podobni:-O

Gość gość
Trzymej kluski na oknie! Na balkonie je trzym! Kluski są dobre samotnie! Je je je kaj ten rym?

Gość gość1234789
a masz ubezpieczenie zdrowotne ??

Gość gość
A może przynajmniej nie jesteś gruba?

Gość gość
nie martw sie oszka

Gość gość
W wieku od 16 do 60 roku zycia nie ma brzydkich kobiet. Poszukaj w spisie tematow w kafeteri.pl Wczoraj czytalam jak sie jeden chloptas uzalal, ze nie ma dziewczyny, bo jest brzydki i tam takie dyrdymaly. Moze warto was polaczyc? Albo rozejrzyj sie za (troche) starszym mezczyzna. Oni cenia inne wartosci.

Gość gość
To kto cie utrzymuje nierobie?

Gość gość
W wieku od 16 do 60 roku zycia nie ma brzydkich kobiet. x to dziwne, bo ja codziennie widze na ulicy co najmniej jedna brzydką, a zwykle to wiecej niz jedną :) są brzydkie kobiety tak samo jak brzydcy faceci, takim kobietom zaden makijaz i nowe ciuchy nie pomogą