Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie słodycze?

Polecane posty

Gość gość
Nie przepadam. Wolę to, co słone i kwaśne (więc moje ulubione "słodycze" to ogórki kiszone :D

Gość gość
Ja uwielbiam :) zwłaszcza rafaello i tofifi

Gość zuziagola
J anie lubię słodyczy wolę warzywa. Są one także słodkie, zwłaszcza własne z ogródka. Zawsze sieję marchewkę http://florexpol.eu/233-marchew w polu i potem mam własną do jedzenia, ekologiczną.

Gość gość
Uwielbiam prince polo, kinderki i ptasie mleczko z wedla lub z milki

Gość gość
Uwielbiam,różne czekoladki z wawela,różne czekolady nadziewane,ptasie mleczko,mleko karmelowe w tubce.

Gość gość
Uwielbiam wszelkie. Właśnie wsuwam cukierka toffi, a już dziś zdążyłam zjeść kawałek makowca, kilka biszkoptów i jeszcze parę różnych cukierków. I o dziwo nie jestem gruba :)

Gość gość
nie cierpie slodyczy , nie lubie slodkiego smaku , nie jadam lodow ciastek, ciast ani nie pije slodzonych napoi bo po nich zostaje obrzydliwy slodkawy posmak w ustach

Gość gość
Nie lubię. Ale dam się pochlastac za chipsy :-(

Gość gość
Mnie od tygodnia wzięło na słodycze , kto wie, może jakaś fasolka woła o słodkie hehe. Ogólnie na stole mogą leżeć cukierki, ciastka i inne. Jednego cukierka po 3 dniach może ruszę i jeśli ktoś z domowników kupi, bo ja słodkiego nie kupuje. Natomiast mam kuku na punkcie fast foodów, czipsów, popcornu. Przez 6 dni wydałam 300 zł na kebaby, pizze, burgery wołowe, frytki zapiekane z kiełbaską, serem i warzywami mmm. Wszystko x2, bo narzeczony też lubi

Gość gość
gość wczoraj Tylko za rok nie zakładaj tematu "Zostało mi 20kg po ciąży. Jak zrzucić szybko i skutecznie?"