Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maly podgladacz

Polecane posty

Gość gość

dzis w nocy do sypialni weszla nam 5cio letnia corka w momencie kiedy robilem zonie dobrze jezykiem.obudzila sie przed pierwsza w nocy i przytargala jak zwykle do nas.mam nadzieje ze takie dziecko nie bedzie nic pamietac.na razie nic nie mowi czyli spoko.ale masakra.przestroga dla innych rodzicow.dobrze,ze nie mieszka z nami nikt z doroslych.pzd

Gość gość
w sumie tez prawda.ale troche to patologiczne.nie bedzie pamietac.ta budulka nawet nie wie przeciez co tatus z mamusia robili.czasem mi sie to wlaczy i mysle o tym.dlatego Wam napisalem.dzieki

Gość gość
smieszne,ale prawdziwe)

Gość gość
5 lat to już duże dziecko. Może zapamiętać ten widok ale nie rozumieć o co chodzi, natomiast zrozumie co to było jak będzie dorastać. Tu piszący dorośli twierdzą że pamiętają jak zastali rodziców na stosunku a twierdzą że mieli nawet mniej lat niż twoja c córka. Uważam że dorośli jak uprawiają seks to powinni mieć zamykanie w drzwiach tak na wszelki wypadek dla obopólnego dobra

Gość gość
Pamiętam doskonale jak nie miałem nawet 5 lat, to.. Ale po kolei. W wieku 5 lat przeprowadziliśmy się z rodzicami na nowe mieszkanie a to było wcześniej, więc byłem młodszy. Czyli nie mając nawet 5 lat, pamiętam jak moja mama spała a ja podwinąłem kołdrę i jej koszulę nocną i oglądałem ją. Z szacunku do niej nie będę pisał szczegółów. Ale to zdarzenie tak mi się zapisało w pamięci, że dzisiaj jestem dorosłym facetem a często mi się przywołują te wspomnienia, te obrazy i tak jak napisał ktoś powyżej - dopiero z czasem uświadomiłem sobie znaczenie tego co zrobiłem i co widziałem...

Gość gość
nie zamykamy drzwi zeby slyszec corke.moze zle,a moze i nie.nie wiem.minelo kilka dni i mala nic jescze nie wspomniala.chyba bedzie dobrze.ja wszedlem swoim tescia kilka lat temu do sypialni.mieli rozkladana kanape i spali w salonie.ja nie swiadom tego,ze moga sie kochac zapukalem w drzwi i wszedlem od razu do srodka po ladowarke od tel.tesciowa akurat skakala po tesciu.masakra.nawet nie wyobrazacie sobie rano sniadania.no nic to pozdeawiam i dzieki za wypowiedzi.sam juz nie mysle o naszym malym podgladaczu.przeszlo mi