Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vip94

Czuję się jak dziecko

Polecane posty

Gość vip94

Mam 22 lata i wciąż czuję się jak małe, wystraszone, nieporadne dziecko. Boję się wszystkiego i wszystkich. Z jednej strony pragnę wolności, niezależności, swobody, a z drugiej-pochwał i akceptacji opiekuna, bliskości, przytulenia. Miał ktoś z was podobny problem?

Gość vip94
Nikt nie ma takich problemów?

Gość adriatata
ja mam... mam 27 lat a milion problemów emocjonalnych choć wydawać by się mogło, że mam dobre życie. Od kiedy zaczęliśmy mieszkać z partnerem mój swiat zaczął się sypać. Przygotowuję się do śluby choć czuję, ze to błąd. nie dogadujemy się a ja zaczęsłam się czuć jak chora psychicznie. nie radzę sobie, nie umiem podejmować decyzji, jestem rozchwiana i nieszczęśliwa, ciągle paczę choć na co dzien jestem twardą kobitką i ze wszystkim sobie radziłam. ale nie ze sobą... Jak zaczynamy się kłócić i mnie nie rozumiem staram się jak mogę tłuymaczyć proisć itd ale to jak w ścianę. a ja tak bardzio pragnę zgody i zrozumienia, akcepacji i przytulenia.

Gość gość
Nie jesteście z nimkim uwiązane. Rozstań sie z nim. Ślub pogorszy sprawę. Jezeli nie masz bliskości i czułości zawsze bedzie Ci źle to jest najważniejsze. Uważam ze macie szanse na szczęście. Odetnijcie sie od tego zycia i zacznijcie nowe lepsze.