Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja idę sobie na L4, kasiorka będzie bić, nie będę się stresować z idiotkami

Polecane posty

Gość gość

i z was przeciwniczki L4 sie smieje :D i się śmiać będę :D z wszystkich się będę śmiać :D Żal mi was, jesteście bardoz nieszczęsliwe chyba skoro tak najeżdżacie na kobiety na L4.

Gość gość
oczywiście znajomy lekarz mi załatwił L4 :) Mąż co prawda zarabia sporo ale uznaliśmy że skorzystamy z teg co nam sie nalezy. niech panstwo teraz płaci, niech odda to cośmy w podatkach latami płacili. zagram wam na nosie przeciwniczki :D idzcie do roboty użerać się z innymi waszego pokroju kretynkami w czasie gdy ja nauczę się czegoś nowego by po macierzyńskim zarabiac 3 razy tyloe i z was kretynki jeszcze bardziej sie smiac :D HAHAHA frajerki.

Gość gość
O bardzo dobrze! Też tak zrobiłam, pozdrawiam i miłego wypoczynku! ;)

Gość gość
popieram!!zastanawiam sie nad drugim dzieckiem bo jedno juz troche odrosło pasuje wrocic do pracy i isć na l4, urodzic pod koniec roku i znow posiedziec na macierzynskim i kasa przez 2 lata za siedzenie w ciepłym domku z moimi kochanymi skarbami

Gość gość
I bardzo dobrze. Wykorzystaj ten czas dla siebie i na odpoczynek. Nigdy nie rozumialam co jest fajnego w chodzeniu do roboty. I to jeszcze z brzuchem.

Gość gość
19:25 tez tego nie pojmuję :)

Gość gość
W pierwszej ciazy pracowalam do 7 miesiaca, ale w drugiej nie mam zamiaru zbyt dlugo bo mam dla kogo siedziec w domu. Narazie jednak wracam do pracy i musze sie znow wiele nauczyc wiec conajmniej poltora roku popracuje. Ale pozniej bede ciagla ile sie da