Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODWRÓCIŁAM się od Boga bo mam ciężkie życie

Polecane posty

Gość gość

chodzi o problem zdrowotny, nie moge sie z tym pogodzic, nie moge funkcjonować tak jak bym chciala WPROST obrazilam sie na Boga :/

Gość gość
mylisz pojęcia. bóg tu nie rządzi co najmniej od czasów potopu.

Gość gość
dlatego dobze będziesz miała jedynie jak zaczniesz wchodzić w doope świcie namiestnika, który ma własne pomysły na to jak powinno wyglądać nasze zycie. idx i całuj lucka w dooope a ci sie odwdzięczy;) powodzenia

Gość gość
co nie zmienia faktu ze bog nas opuscil

Gość gość
no też mówie idź ciągnąc lache tym cwelom, którzy nas nie opuścili. co tu jeszcze kooorf robisz? wypiertalaj w poskokach przy okazji pozdrów tych pedałów

Gość gość z norge
Boga nie ma, to bujdy wymyslone dla postrachu i osiagniecia poslugu wsrod durnego spoleczenstwa. Wspolczuje problemow zdrowotnych, z calego serca, chociaz sama jestem zdrowa pracuje z ciezko chorymi ludzmi i wiem co to znaczy. Jestem ateista i ucze swoje dzieci, ze cokolwiek w zyciu sie wydarza zlego, to jedyne co musimy zrobic to zweryfikowac siebie i swoje cele. Cele, ktorych juz nie mozna osiagnac trzeba zamknac w szufladzie na klodke. WYmyslic nowe, wspaniale, rzeczy, ktore pomimo choroby mozna robic. Czasem pomagac nawet inym chorym. Nie wiem jakie schorzenie cie dopadlo, ale w wiekszosci przypadkow mozna znalezc ciekawe hobby, ludzi podobnych sobie, znalezc zyciowa energie. Jesli mieszkasz w pl prawdopodobnie drecza cie tez problemy finansowe po zachorowaniu. Masz rodzine? Dzieci, meza?

Gość gość
szkoda,bo właśnie dzięki Bogu mogłabyś mieć lżejsze życie.. Bóg leczy i uzdrawia,poczytaj sobie u Bruno Groningu

Gość gość
A tam obraziłaś się! po prostu dotarło do ciebie, że najlepiej liczyć na siebie:)

Gość gość
ja miałam ciężkie życie gdy żyłam bez Boga,teraz czuje Bożą miłość i wsparcie ufam mu i jest o wiele lżej :) i także zdrowsza jestem! lżej mi się oddycha,nie czuje stresu,jestem bezpieczna

Gość gość
to ja autorka mam meża dziekuj***ardzo za odzew dobrych ludzi

Gość gość
"gość z norge dziś Boga nie ma, to bujdy wymyslone dla postrachu i osiagniecia poslugu wsrod durnego spoleczenstwa." xxx smierdzi mi tu teorią spiskowa:D mógłbyś to przybliżyć? kto wymyslił te bujdy?

Gość gość
z tego co wiem to bogów czczono już wedle ateistycznej nauki na długo nim powstało społeczeństwo. więc ten argument możesz se pan panie włożyć tam skąd go wyciągnąłeś:)

Gość gość
zwizualizuj mi to kto zaszczepił wśród wszystkich tych odizolowanych od siebie łowiecko zbieerackich grup koncepcje boga niemal równocześnie jak wskazują na to wasze dowody i jak to zrobił, że mu uwierzono? jak na to w ogóle wpadł? skąd ten pomysł u wszystkich naraz?

Gość gość
HALO?!?!?!?! jesteś kooorfa czy doczytujesz żydopedie?

Gość gość
piertolony bezmózgi kondon

Gość gość
autorko jesteś tępą szmatą ! A boga pisze się z małej litery opętana i otumaniona wiarą kretynko !

Gość Kamil2908
Ja tez sie odwrocilem. Tak mnie skrzywdzil w zyciu ze nie chce miec z nim NIC wspolnego. Karal za nic zniszczyl mi zycie chce naprawiac podobno po czasie ale ja juz nie chce nie dam sie...jezdzilem po czaczachowach czestochowach etc i widzialem wiele, zasniecia w duchu swietym etc. Tylko ze ja to widzialem w takim stanie bolu ze nie przemawia to do mnie wcale. Po co mi to pokazal jak ja mam to w d***e przez to ze mam jego w d***e. Nie polecam tej firmy, powtorze jeszcze raz_ bog jezus i maryja zniszczyli mi zycie!!!!

Gość gość
Kamil to ludzie je zniszczyli, Bóg to.trudny temat Też mam wiele żalu do Niego. Nieraz powiedziałam Mu w złości, że jest głupi, że ma ludzi gdzieś za chwilę bałam się i zalowalam tych słów. Nieraz z bezradności zrywajac medalik z szyjki krzyczałam Ciebie Boże nie ma,bo jakbyś był to nie pozwolilbys na to. I po kilku min.no nie wiem jak to określić NIE JESTEM W STANIE MOWIC,ZE ON NIEISTNIEJE. Bo ja wiem,że On jest. Dlaczego tyle zła?dlaczego On nie reaguje? Nie wiem(może to ta najważniejsze prawda wiary,tajemnica odkrywana po śmierci na ziemi) mam dużo złości do niego,że pozwala żebym była krzywdzona przez najbliższych. Ale ja wiem, że On jest tak jak to,że mam piwne oczy tak jak jestem pewna,że mam 5palcow u prawej ręki, tak jak wiem ze teraz oddycham tak wiem,że Bóg jest.

Gość gość
Bóg wysłuchuje tylko zakonnice, a one zawsze modlą się o samotność, choroby i wiele złego dla ładnych kobiet. Osób które padły ofiarą zakonnych czarownic, bóg nie wysłuchuje, bo jest za bardzo zajęty dowalaniem im. Jak bóg zacznie się znęcać nad 1 osobą, to nie spocznie, aż zniszczy jej życie.