Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie jest dzisiaj sens szukać pracy w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość

Czy tam już lipa jest? Wiem, że tam dużo kmiotów mieszka ale jednak czar stolicy

Gość gość
Konkurencja bardzo duża. Już pod Warszawą w różnych miejscowościach jest lepiej. Nie spodziewaj się że jak trafisz do stolicy to od razu znajdziesz robotę. Chyba że jesteś jakimś wybitnym specjalistą, masz minimum 3-5 lat doświadczenia, znasz biegle minimum dwa języki lub masz znajomości.

Gość gość
praca jest ale trudno o taką lepszą bo wpieprzyć się w pseudo firmę jakiegoś Janusza i zasuwać za minimalną jest bardzo łatwo :/

Gość Mario Candarelli
praca w sortowni przesyłek albo paczkowanie czipsów z obowiązkową książeczką sanepidu

Gość gość
Coraz trudniej o dobra pracę w stolicy bo ściągają ludzie z całej ściany wschodniej. Nawet w korporacji po znajomości.

Gość gość
warszawa wcale nie jest taka lepsza. też szukają frajerów za darmo jak w całej polsce. przykład? znana polska firma ochroniarska szuka pracowników biurowych z orzeczeniem. oferuje 1500zł w ramach kombinowanej umowy zlecenia + o pracę. dno! nie dziwię się że jest tam rotacja.

Gość
gość dziś to prawda nieraz słyszałam za ile ludzie zapieprzają i to niby na "wysokich stanowiskach" :O

Gość gość
Takie wyobrażenie jak opisujecie mają wszyscy raczej. Poza naiwnymi oczywiście. Szczerze, gut :)

Gość
tak jak z miesiąc temu słyszałam rozmowę w autobusie w wawie...Facet chwalił sie ze jest managerem w restauracji...ale uwaga-zarabia-1400zl:D:P

Gość gość
good girl gone bad dziś A ja słyszałem, że jesteś śmierdzącą rybskiem fleją i co ? A poza tym jesteś widzę biedaczką, jeśli jeździsz autobusami hehehehehehe szara mysz a robi sie na nie wiadomo kogo szmata :D:D:D:D:D