Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbereznik

MUUN

Polecane posty

Tak jest. 24/7, całe życie, pojawiam się tu już o świcie... czy jakoś tak to szło:D Niedługo upadnę tak nisko, że zacznę robić wam screeny, zapisywać zdjęcia na laptopku i stworzę całe archiwum brudów na kafeterian.:classic_cool:

Gość gość
juz to robisz cieciu

Gość gość
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun nolife z garbatym nosem

Gość gość
mun zrozum to w końcu , że gggb to nie jest Dyzio, tylko blondi z Koziej Wólki

Gość gość
smakosz

Gość gość
studzia ma bułke czy motyla?

Gość gość
Wypierdolić to ci mogę w ten buraczany łeb frajerze. Mówie ci ciulu, że to nie jest dyziu, ale jak grochem o ściane... uparty jesteś jak OSIOŁ !!! A może masz szklaną kulę kurwa jego mać na blacie co ??

Gość gość
MUUUUUUUUUUUUUUUN

Hop z rana:classic_cool: Wieczorem pokażę wam mojego bąbelka (fresh foto! amazing:D) i idiotę o imieniu Dyzio. Dłużej czekał nie będę i niestety, ale zostaniesz atrakcją kafeterii. :D

W zasadzie to zdjęcia dziwnego Dyzia mogę już teraz dać, modka chyba będzie miała wszystko pod kontrolą... :D Bąbelkowi dopiero zrobię.:classic_cool: Dać ci jeszcze szanse Dominiczku, doczekam się swoich fotek?

Komu się bardziej oberwie w razie demaskacji? Mi czy tobie kaleko?:D Przyrzekam, że jeśli w przeciągu 24 godzin nie zobaczę tu swoich zdjęć, to twój adres, nazwisko, numer telefonu i kilka fotek wyląduje w tym temacie.

Gość gość
Oczywiście , którzy inny mógł podbić ten żałosny temat ?? Tylko frajer mun czyli tchórzliwa pi//zdeczka, która przed chwilą jęczała jak zbity kundel, w innym temacie, że kogoś kocha, a dostał kopa w dópę hehehe :D Ja piertole zaraz się połaczę ze wzruszenia buahahahahaha:D:D:D:D:D

Gość gość
płacz płacz debilu bo to tylko podszywka :D man OF the moon man ON the moon widzisz róznice? :classic_cool: