Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przejścia skrzywiają

Kobieta po wielu partnerach niczym facet po nałogu alkoholowym czy narkotykowym

Polecane posty

Tak jak porządnej i wartościowej kobiecie nie marzy się facet, który przeszedł nałóg narkotykowy lub alkoholowy, czy też siedział w więzieniu lub przez parę ładnych lat sypiał z facetami, tak facet który ma coś w głowie nie marzy o pani o przejściach. A kobieta mająca za sobą wielu partnerów seksualnych jest niewątpliwie panią po przejściach.

Gość gość
twoim jedynym przejsciem jest brak przejsc... ale widac ze to tez sie wylewa az z ciebie

Przeżyłem ciężki związek, ale trudno to porównywać z nałogiem heroinowym.

Gość gość
tez conieco przezylem ale zwiazkiem bym tego nie nazwal

Gość go prawda
dojrzałe prawiki są 100razy gorsze niz kobiety po przejsciach

Gość gość
^ dokladnie... o kobietach brak pojecia do tego jeszcze gorzkie zale i smutki, ze oni cale zycie byli sami, a kobieta to miala zycie... to tak zaosne ze zyc sie odechciewa

Gość Tamari
Ciężki związek? Trzeba było się skupić na budowaniu relacji i więzi a nie rozmyślać o czyimś przyszłym życiu seksualnym.Ty masz naprawdę jakiś problem z tym i obsesję.

Wtedy o tym nie myślałem, bo mi w głowie zaszumiało, ale teraz przyszedł czas na trzeźwą, logiczną analizę i stworzenie podsumowania, również moich błędów. Trzeba wyciągnąć wnioski i rozłożyć na czynniki pierwsze to, co nie wypaliło.

To chyba związek nie wypalił z innych przyczyn. I na tym się skup. Jesteś coraz starszy i niestety czy stety teraz większe prawdopodobieństwo niż jak miałeś lat 20 że partnerka miała ich kilku.

Po czasie pewne sprawy inaczej się ocenia i chwile, które dla mnie były magiczne, dla niej mogły być zwykłą rutyną. Wkurza mnie to wszystko, bo człowiek młodszy się nie staje, a ja bym jeszcze chciał przeżyć rock'n'rollowe chwile z młodą i słodką studentką :D

Kilku to dla mnie żaden problem, zresztą sam wylądowałem w łóżku z byłą... no co tu dużo mówić... szybko... Od pożądania aż kipiało i może to bardziej fizyczna fascynacja z jej strony była. Niemniej jednak teraz jestem jeszcze bardziej podejrzliwy...

No i boję się tego, że znowu mogę zostać skrzywdzony. Kobiety potrafią być bezwzględne i ciągnąć więcej relacji jednocześnie.

Czyli problem siedzi w twojej głowie a nie jest rzeczywisty. Jak poszła z Tobą do łóżka to znaczy że chciała. Ludzie odczuwają pożądanie robiąc to z 1 partnerem i z setnym też. Co to ma do rzeczy. Ważne z kim to robisz. Zresztą niby ilu ich miała twoja ex że to taki problem był?

Nie wiem ilu, bo nie pytałem. Ale coś tam między słowami się wygadała, że mało ich nie było. Ogólnie to zła osoba była, nie chcę już do tego wracać. Czasem ktoś jest fascynujący, ale zwyczajnie niezbyt moralny lub wręcz w autystyczny sposób pozbawiony empatii.

Gość gość
oo nie? jak to? zle kobiety... w bajkach disneya i opowiesciach mamy przeice bylo inaczej... c***o ze kobiety robia dwojke tez sie dowiedziales jak skonczyles 30 lat? przestan sobie wmawiac zakompleksiony typku ze kobieta po wielu partnerach jest gorsza i tak juz innej nie dostaniesz nigdy... wiec lepiej sie pogodz ze jak nie bedziesz od nich wszystkich lepszy to zawsze bedzie wiedziala ze jestes gorszy od ktoregos ;) i wtedy.... CIE ZDRADZI, BUAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH

Można być dziewica i nie mieć empatii Nie wiem dlaczego to łączysz. Pewnie miała z 4-5 czyli żadna tragedia. Zapomnij o niej i układaj sobie życie.

Gość gość
a prawda jest taka ze kazda Cie zdradzi, bo jestes przewrazliwiona ciotka, przez ktora przemawiaja tylko kompleksy i obawy... zajmij sie swoja psychika i jej naprawa, a nie kobiety meczysz

Gość gość
Dostal kosza i beczy pezda a niet facet.

Nie wiem, czy tak łatwo sobie ułożę, bo stałem się nieżyciowy i trochę rozrzutny, po prostu fajna dziewczyna zawsze może znaleźć sobie kogoś z lepszą pozycją niż moja. W wieku 30 lat wypadałoby mieć już trochę więcej, żeby nie bać się konkurencji. Strasznie nostalgiczny się stałem i rozmyślam dużo o przeszłości, traktując ją jak coś, od czego nic lepszego już mnie nie spotka. Przespałem sporo czasu w moim życiu, nie myśląc o niczym. Zawodowo może nie jest tragicznie, ale powiedzmy że są to zarobki dobre dla kobiety powiedzmy po studiach, która ma faceta z przyzwoitą pracą :D

Gość gośćprosty
Dzisiaj dziewice jadą w anal, że hej!Skup sie stary na swojej głowie bo masz problem,ty a nie baby.

Gość gość
Ja tez mysle,ze to Ty masz problem :O

Życie towarzyskie mam jak najbardziej OK, ale w moim wieku nie świadczy to o żadnej "pozycji w stadzie". Nawet może świadczyć, że ktoś po prostu ma dużo czasu na pierdoły, bo nie prowadzi zbyt ambitnego i wymagającego żywota, stąd może przesiadywać w modnych hipsterkich knajpach, bo rówieśnicy w tym czasie przewijają swoje dzieci bądź dorabiają w dodatkowych pracach, bo są na etapie budowy domu, sfinansowanego w dużym stopniu ze wkładu własnego.

Gość Małgosiaaaaaa
Tak jak porządnej i wartościowej kobiecie nie marzy się facet, który przeszedł nałóg narkotykowy lub alkoholowy, czy też siedział w więzieniu lub przez parę ładnych lat sypiał z facetami xx Uproszczę to, nie wiem jak innym kobietom, ale mi też taki facet po wielu przygodach i związkach się nie marzy, no chyba że w grę wchodzi ostre zakochanie i fakt, że dana osoba jest akurat bardzo odpowiednią osobą akurat dla nas bo nie oszukujmy się to drugie jest jednak ważniejsze w kwestii udanego związku :) Aczkolwiek taki facet tez w kobietach budzi wyobraźnie niekoniecznie te pozytywne :)

Zawsze można znaleźć kogoś lepszego teoretycznie. Jeśli ktoś zechce z Tobą być to znaczy że chce akurat z Tobą a nie kimś kto ma lepszą pracę. Jedni przewijają dzieci teraz a inni wola ok 40.każdy ma inne potrzeby życiowe. Jak Ci brakuje czegoś w życiu to zmień to a nie porównujesz się do innych. Zawsze będą ludzie mający więcej. Może docen to co masz. Za 5 lat możesz będziesz ojcem i mężem i był na swoim. A jeczenue na głupim forum tego nie sprawi

Ja już straciłem z wiekiem pewną spontaniczność, nie kryję się z tym.

Gość gość
Przejścia skrzywiają wczoraj Ja już straciłem z wiekiem pewną spontaniczność, nie kryję się z tym. x Jesteś hipokryta i nic więcej. Dalej wylewaj żale i marnuj swoje życie.

Gość ona melancholijna
tak jak mądrze ktos wczesniej napisał ze powinieneś zająć sie swoją psychiką bo wylewasz frustracje,obrazasz kobiety,ciągle masz jakieś obawy i nie potrafisz skupić się na budowaniu relacji,a taka kobieta moze być wierniejszą żoną niz dziew

Gość ona melancholijna
nawet kobieta która ma jakąś tam przeszłosc teraz moze prowadzić się przyzwoicie,natomiast wiem jedno ze jesteś z tych facetów którzy rozkminiają wszystko na częsc****erwsze i ciągle cos im nie pasuje,ciągle sie czegos boją

Gość ona melancholijna
kobiety nie lubią ani chamów i agresorów mimo ze czasem im się trafiają ani takich przewrażliwionych na swoim punkcie trzęsid**ek bojących sie wszystkiego kobiet z przeszłoscią,kobiet materialistek,kobiet niewiernych itd