Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GorkaTt

Facet z Badoo chce spotkac sie na zywo poradzcie !

Polecane posty

Gość GorkaTt

Po tym jak zaczął sie temat o temperamencie sexualnym. Co oznacza jego nagla chęć na zywo?

Gość gość
Jego nagła chęć na żywo oznacza nagłą chęć na seks

Gość gość
Byłoby gorzej gdyby chciał tego po rozmowie gotowaniu? Dorośli rozmawiają o seksie, wiesz..?

Gość gość
Idz, to napewno chodzi o sex. Ja poszłabym napewno :)

Gość gość
To nic nie znaczy. Pisałam z facetem poznanym przez internet o seksie, wydawało mi się, że będzie do tego dążył na spotkaniu. Na żywo nawet mnie nie tknął i nie pisnął o seksie. Co więcej, nadal się odzywa, ale bez żadnych podtekstów

Gość gość
to sie z nim spotkaj

Gość dollores1
Ale Ty chcesz tego seksu czy nie? Bo w sumie o tym nic nie napisałaś. Chyba po to jesteś na portalu, żeby poznać jakiegoś faceta, prawda? Jeśli będziesz obawiała się każdego spotkania, bo podczas rozmowy pojawił się jakiś niezręczny temat, to utkniesz w tym internecie i będziesz miała tylko wirtualne znajomości. A chyba nie o to chodzi, prawda? Przynajmniej dla mnie tak było. A jeśli obawiasz się, że chodzi mu tylko o seks, to powiedz mu jeszcze przed spotkaniem, żeby nie było złudzeń, że żadnego seksu nie będzie, nie ma na co liczyć. Jeśli skończy kontakt z Tobą, to przynajmniej będziesz wiedziała o co mu chodziło. Ja rozumiem ostrożność, jeśli chodzi o spotkania z facetami z internetu, jak najbardziej trzeba ją zachować. Ale nie można przesadzać. Odbyłam całkiem sporo takich spotkań z facetami poznanymi na mydwoje, jedne spotkania były bardziej udane, inne mniej, ale zachowując zdrowy rozsądek i przynajmniej minimum ostrożności, ani razu nie miałam jakiejś przykrej sytuacji, która zniechęciłaby mnie do takich spotkań. A widzę, że dużo kobiet woli pozostać przy internetowej znajomości, nie spotykać się, bo coś się może stać. Nie taki diabeł straszny, jak go malują, naprawdę :)