Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj narzeczony mial striptizerki na kawalerskim

Polecane posty

Gość gość

Gdy się tylko o tym dowiedzialam, spakowalam sie, wzielam swoj hajs i poszlam spac do hostelu. Czy ta mała niemałą sumke zainwestować w nowe życie, czy polecieć do dawnego kochanka z Wiednia? Jestem załamana, wściekła i pełna żalu. Kompletnie nie wiem co mam teraz robić, ale na ślub nie idę - nie ma mowy!!!!

Gość gość
dobrze zrobił a ty głupia jestes dziwne ze chce sie z tobą żenić, jakis czubek czy co ?!

Gość gość
Dobrze postąpiłaś, jedź do kochanka, nie rzeń się ze smierdzącym polakiem.

Gość gość
a co to jest za problem,jeszcze nie jeden raz twoj przyszly maz jak bedziesz juz w zwiazku to on wyskoczy do jakiegos klubu z kumplami na piwo gdzie bedzie stryptys,widocznie ty mu tego nierobisz to musi szukac gdzie indziej

Gość gość
chyba prowokacja

Gość gość
Chyba ten dureń otworzył mi oczy. Wzięłam sobie wsioka, ktory na siłe chcial uchodzic za swiatowca i tak sie to skonczylo. Kochanek tak bardzo napiera bym z Polski spadała. Nie wiem co robić

Gość gość
Prowo 2/10

Gość gość
Polki zasługują na coś więcej niż cebulak. Panowie z Zachodu moich kolezanek z łóżek nie wypuszczaja, do tego umieja sie ubrac, zachować, nie wyglądają i nie chlają jak świnie. Zawsze marzyłam, by mieć męża z Niemiec albo z Francji. Co taki ziemniok w Polsce może mi zafundować oprócz gromadki śmierdzących małych ziemnioków?

Gość gość
To do mnie przyjedz mieszkam w Angli

Gość gość
Nie potrafię tego wybaczyć, poniewa zanim sie z nim zwiazalam mialam branie, a on tego nie docenil i czuje sie urazona. Jakies grzyby, z ktorymi sie bawil zrujnuja mu marzenia o rodzince ktorej zreszta nigdy nie chcialam.

Gość gość
gość dziś Naprawde moge? Mam troche kasy, ale malo rodziny - nie mam sie gdzie podziac

Gość gość
Cos tobie powiem o tych panach z tak zwanego zachodu ja mieszkam w Angli przeszlo 10 lat,i powiem tobie ze tydzien w tydzien widze tu 10,20 razy wiecej ludzi pijanych niz w Polsce,wiec powiem tobie ze za zachodzie wiecej pija,a mowisz o Niemcach ze sa tacy czysci to kup sobie ksiazke ktora napusala Polka ktoea wiele lat sprzatala ten syf w Niemczech,wiec wszedzie jest tak naprawde to samo tylko nie zawsze to widzimy,lub niechcemy widziec.

Gość gość
ludzie naprawde wierzycie ze facet na kawalerskim zaprasza prostytutki bo w domu tego nie dostaje? nie. Moj kolega najpuerw sobie wypil potem koledzy zorganizowali mu prostytutki, i goraco namawiali by z nich korzystal. I wiecie co? niedoszla zona sie dowiedziala i po kilku miesiacach okazalo sie ze jest namietnie podrywana przez kolege niedoszlego meza. nie wiem czemu faceci maja frajde jak ich kolegom sie noga powija szczegolnie ze slubem. poki oni zob i dzieci nie maja to wedlug nich nikt na to wczesniej nie zasluguje

Gość gość
Ale mój były partner jest dobrym człowiekiem, nie jest brudasem. I oprocz tego byl tez dobrym przyjacielem. Swoim narzeczonym sie brzydze i nie chce z nim zyc. Mysle ob jest wart takiej pani jaka sobie tam na wieczorze wybral. Pomimo ze ciagle wydzwania i pisze na fb nie mam ochoty na slub. Najchetniej polecialabym gdzies jeszcze w tym tygodniu, kiedy on bedzie mial jeszcze nadzieje na slub i dodala zdjecie na tle jakiejs europejskiej stolicy.

Gość gość
Ja jestem naprawde zalamana :( pojecia nie mam jak kobiety sa w stanie wybaczyc zdrade, to musi byc akt desperacji

Gość gość
Kochanek z Wiednia? Do tego porzadny? Jak tam Cie jeszcze nie ma to daj mi adres, z checia swojego spaslaka zostawie