Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tamtym sylwestrze w Kolonii ?

Polecane posty

Gość gość

Tu nagranie po którym te wydarzenia stały mi sie bliższe i po prostu str****ałam https://www.youtube.com/watch?v=qk5hroambIs Wychodzi na to że policji po prostu było jak na lekarstwo w porównaniu do tego olbrzymiego stada bydła. Nie mogli nic zrobić, cele były przepełnione. Państwo powinno było wtedy wojsko sprowadzić ale nie zrobili tego bo to by było jak wywołanie jawnej wojny. Po prostu nikogo nie było, nikogo. Merkelowa nie jest głupia ona czegoś się boi. Oni wszyscy którzy zdecydowali o przyjęciu uchodźców zostali przyparci do muru przez kogoś i ze strachu sie na to wszystko zgodzili. Co będzie dalej ?

Gość gość
Cała Europa boi się jawnej wojny więc wolą to co się dzieje teraz.

Gość gość
Co będzie dalej ? x ćwicz pipe na duże rozmiary :) 🖐️

Gość gość
00:30 dzieki za podniesienie topiku ćwoku

Gość gość
Po co przyjmowali "ludzi" o kulturze bydła do państwa europejskiego? Nie wiedzieli jacy oni są? Jakie mają zwyczaje, religię, poglądy? Niech sobie biedni "uchodźcy" uciekają do bogatych państw arabskich. A jak im się nie podoba w świecie arabskim, to niech się dostosują do kultury miejsca, w które przybyli. A jak nie, to WON!

Gość gość
Państwa europejskie jak chcą przyjmować uchodźców to muszą sie liczyć ze zwiększoną falą przestępstw i to tak na poważnie sie do tego przygotować w sensie mieć o wiele więcej jednostek policyjnych i ... więzień. Tylko pytanie czy są w stanie stworzyć takie środki i czy w ogóle chcą. Wygląda na to że nie. Wszyscy ci którzy dali rade zmieścić sie w celach powinni być nie sądzeni na takich prawach jak obywatele Niemiec tylko deportacja (reszcie sie upiekło bo nie byli w stanie ich nawet zidentyfikować tak ogromna ich była ilość w stosunku do policji). Dlaczego nie deportują?

Gość gość
Najgorsze jest to, że do it głów w dalszym ciągu to nie dociera. Winne sa zgwałcone kobiety, bo zachowywały się niestosownie. Rozwiązaniem maja być strefy, gdzie kobiety maja nie chodzić. Niemki staja się we własnym kraju obywatelami drugiej kategorii. Przeczytałam gdzieś, że kiedyś były napisy "Nur fur Deutsche", a teraz pojawia się "Nicht fur Deutsche". Przecież Merkel nie jest idiotką, to chyba każdy przyzna. Dlaczego w tej sprawie jest więc tak ślepa i krótkowzroczna?

Gość gość
Zaczyna się robić sytuacja taka jak w Szwecji. Poczytajcie sobie: "Obecnie Szwecja stała się tragicznym w swych skutkach multi - „kulturowym” eskperymentem oraz laboratorium zagłady skandynawskiej kultury i jego rodowitych mieszkańców. Skrajnie lewicowa partia socjalistyczna, która obecnie jest u władzy tworzy „perfekcyjne” według siebie społeczeństwo oparte na otwartej wojnie przeciwko własnemu narodowi. Poprzez niekontrolowaną imigrację z krajów muzułmańskich i afrykańskich ogarniętymi wojnami i totalnym bezprawiem wielu Szwedów nie czuje aby był to ciągle ich kraj. Imigracja z takich krajów jak; Somalia, Erytrea, Pakistan, Afganistan czy kraje Bliskiego Wschodu w liczbie około 100.000 rocznie w połączeniu z ultra-liberalną kulturą zasiłków doprowadziła do terenów zamkniętych nawet dla policji. Obecnie 55 muzułmańskich gangów kontroluje aż 186 terytoriów wyjętych spod szwedzkiego prawa co doprowadziło do sytuacji gdzie Biali ludzie wiedzą, że pójście tam może się skończyć śmiercią. Jak otwarcie i bardzo szczerze przyznają muzułmanie policja nie ma „u nich” czego szukać bo to są „ich” dzielnice. Do tego rodzaju przestępczych gett policja i służba medyczna boi się jeździć choć od czasu do czasu przyjeżdża straż pożarna."

Gość gość
Chyba trzeba będzie stworzyć coś w rodzaju Ku-Klux-Klanu i nocami nawiedzać te dzielnice w białych prześcieradłach. Choć to zabawne nie jest.

Gość meko mleko
Dzieje się to co już dawno mówili rozsądni ludzie nazywani przez euro zje/bów nazistami i faszystami. Czyli zaczynamy odczuwać skutki wpuszczania całych transportów tysięcy ludzi bez sprawdzania dokumentów, bez paszportów przy sobie. Ja się za głowę łapałam jak widziałam to przepuszczanie pociągów jak leci, a jak gadałam ze znajomymi, że to niebezpiecznie, że uchodźcom powinnismy pomagać ale tym prawdziwym to usłyszałam, że jestem jak ss-manka. Teraz się okazuje, że wszyscy zatrzymani starają się o azyl hahahaha o ironio tacy poszkodowani, uciekali przed krzywdą, teraz krzywdzą innych starając się jednocześnie o status uchodźcy? No śmiech na sali. Jeszcze nie tak dawno klaskali im na dworcach i witali transparentami, a ja się stukałam w czoło. Teraz za to wielkie demonstracje przeciw imigrantom. No nikt mi nie powie, że Niemcy i Austriacy to normalne narody :o Najlepsza była dla mnie postawa policji - oni nie mogli pomóc, bo nie mają procedur, bo jeszcze się coś takiego nie zdarzyło :o to dla ciapatych potrzebne są osobne procedury? Kur/wa napaść to napaść co za różnica czy napada mnie biły czy ciapaty? Chory system europejski zapewnił temu bydłu ochronę pozwalając na krzywdzenie miejscowej ludności w imię poprawności politycznej, a już Angeli ktoś tak powinien mordę skuć, że z tego świńskiego ryja zrobiłby się krwawy placek. Tak wiem jestem agresywna i wk...wiona ale takie jest moje zdanie.

Gość gość
arabusy dostały od merkelowej życzenia po arabsku, to pomyślały, że już pora zacząć robić własne porządki. dobrze, że jest ich mniej niż niemców, strach pomyśleć co będzie, jak za lat 20-30 przewyższą ich liczebnoscią. wtedy Polska będzie miała dużo uchodźcówq z niemiec, tyle, ze będą to rodowici europejczycy. makrela sie nie boi, ona raczej jest w spisku ludzi, którzy chcą europę zniszczyć.

Gość gość
A ja wam powiem,żę się boje. Mam synka, marze o córce a to bydło w Polsce też zawita. Boje sie o to w jakich warunkach będą dorastać dzieci i boję się co to bydło może zrobić w Polsce, gdzie za gwałt zbiorowy dostaje się zawiasy.

Gość gość
Czego tu się spodziewać po ludziach (chodzi mi o uchodźców), których wychowuje się na terrorystów i rasowych gwałcicieli ? Przecież takie bydło NIGDY nie nauczy się być ludźmi cywilizowanymi, wiec po cholerę oni w Europie ? Żeby podwyższyć statystyki przestępczości ? Czy może władze krajów europejskich są jakimiś sado-maso, że lubią żyć w strachu jak i inni ludzie ?

Gość gość
wiecie co ja nie jestem jakąś konserwą (no może malutką) ale chyba jeszcze ta konserwatywna kultura i nasza mentalność nas chroni, bo nawet jakby politycy to bydełko tu wpuścili to ciapaci by tu życia nie mieli. Niestety na siłę przerabia się nas na europejską modłę i nie wiadomo jakie będą nasze wnuki :o

Gość gość
I dlatego trzeba trzymać te wszystkie Nowoczesne z dala od władzy w PL ! oni bez mrugnięcia wpuszczą tą hołotę . Przeczulone na "rasizm" upominamy że owi "uchodźcy" to ludzie wierzący w to że 9 latka jest już dorosła (wiecie chyba do czego...) oraz że kobieta to coś w rodzaju osła lub wielbłąda ..istota z definicji będąca niczym vs.mężczyzny .

Gość gość
Mam malutka córkę i bardzo boje się o jej przyszłość. W jakim świecie przyjdzie żyć naszym dzieciom? Europa nigdy juz nie będzie taka jak byla, ci imigranci rozejda się po niej jak robactwo, zniszczą wszystko to co budowalismy przez wieki. Islam to zlo a kobieta to dla nich kawalek mięsa do katowania, gwalcenia i zabicia. To co stalo się w sylwestra to przedsmak i ma pokazać jacy jesteśmy bezradni.

Gość gość
Z dwojga złego, to już Hitler był rozsądniejszy.

Gość gość
" Jeszcze nie tak dawno klaskali im na dworcach i witali transparentami, a ja się stukałam w czoło. Teraz za to wielkie demonstracje przeciw imigrantom." Wątpie aby to były jedne i te same osoby. Ci co demonstrują to na pewno już wcześniej byli przeciwni i na pewno nie witali oklaskami, po prostu wcześniej nie zgadzali sie z tym ale po ostatnich wydarzeniach to już nie wytrzymali i wyszli na ulicę

Gość gość
gość dziś Z dwojga złego, to już Hitler był rozsądniejszy xxx oj, niebezpiecznie się robi jak opowiadamy się za jednymi skrajnościami przeciw drugim skrajnościom. To jest czysta głupota. Hitler chciał naszej całkowitej eksterminacji i zostawienia jedynie kilkunastu tysięcy Polaków do niewolniczych prac więc ja akurat pomiędzy Hitlerem, a islamem stawiam znak równości. Nie dam się tanio porwać przypływowi chwili i gorącym emocjom.

Gość gość
dupa kobieca to nie męska można gwałcić

Gość gość
W tym momencie Niemcy mają przesrane, "uchodźcy" mogli się przekonać, że praktycznie bezkarnie mogą wyjść na ulicę, kraść, molestować, czy gwałcić. Ci Niemcy, którzy odważyli się bodajże dzisiaj zaprotestować, trafili do aresztu, ponad 100 osób. Za co ja się pytam?

Gość gość
Dokładnie. A Niemcy chcą nas uczyc demokracji.

Gość gość
Myśle ze chłopaki mieli super zabawę... szkoda tylko ze nie zaprosili tam Merkel i tych wszystkich kobiet które były za przyjęciem ich tylko jak zwykle poszkodowani sa zwykli obywatele... To razi najbardziej. Bo fajnie jest z siebie robić prawie święta jak sie porusza limuzyna i w obstawie, a ludzie musza z tym bydłem potem żyć...

Gość gość
22.57 -to jest ich kultura PO PROSTU... pamiętacie masowe gwałty w Egipcie podczas arabskiej wiosny ? Jak obalono surowe rządy które tą dzicz trzymały w ryzach pokazali co ptrafią ... W Kairze 2 lata temu gwałcili zachodnie dziennikarki publicznie i zbiorowo na placach miasta ! więc tylko ignorant może przypuszczać że tych zachowań zaprzestaną w Europie .