Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On 44 lata ja 23

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem od pół roku..kocham go ale boję sie tego co będzie..boję się że jemu coś się stanie, ze odejdzie..a wiem ze to człowiek z którym chce być już..nie chce innego..dlatego się boję..boję się też ze jeśli on...to mnie też zabierze..ze umrę..bardzo się tego boję..czuje się jakby mi z 10 lat przybyło przy nim i jakbym wkroczyła na rozpedzone auto które zbliża do śmierci czy coś..:( to jest straszne :( nie chce go zostawiać a tak bardzo się boję ze go strace..on pali papierosy już z 20 lat ponad..niby chce tracić tylko czy to teraz cokolwiek da? nie za późno już na to? wiem ze nie powinnam tak panikowac bo nie wiadomo co będzie za rok czy dwa ale boję się :( to pierwszy tyle starszy ode mnie facet w moim życiu i pierwszy którego tak pokochałam..nie wiem co robić :(

Gość gość
dodam jeszcze ze chciałabym mieć dzieci choć dwójkę..tak sobie zawsze marzyłam ale teraz gdy tak.myślę to tracę tego sens..:( bo ze zostanę sama i sobie nie dam rady a też nie chciałabym by dzieci wychowywały się bez taty :( przygnębia mnie to..bo on wiem ze chce dziecko o nic nie stało by na przeszkodzie gdyby nie ten wiek jego i mój strach ze przez papierosy ze tyle czasu palił nędzę chory czy coś ;( doradzcie mi

Gość gość
44 lata to stary? Boze to ja juz mam 33 to jest wiek przedemerytalny w takim razie. Co za kraj co za komunaly

Gość gość
czyli twoim zdaniem nie jest stary? bo wiesz on pali z dobre 20 lat więc się boję ze będzie.chory na coś..niby chce rzucić ale czy teraz to coś da to niewiem :( bo to chyba późno już po tylu latach co innego jakby w wieku 30 lat rzucał

Gość gość
Po malzenstwie Andrzeja Lapickiego nic mnie nie dziwi. Jesli go kochasz i Jestes przy nim szczesliwa to badz z nim. Ale pamietaj ,ze piszesz o tym tutaj,to wiec oznacza,ze nie Jestes pewna,boisz sie co sama przyznajesz. Upewnij sie,ze on czuj do Ciebi to samo. A jak rodzina,akceptuja to?

Gość gość
Zachowujesz się jak dziewica:chciałaby ale się boi.Skoro masz wątpliwości to nic z tego układu nie będzie

Gość gość
Za wsze się zastanawiałam co młode dziewczyny widzą w swoich partnerach wiekiem podobnych do ich ojców.może na początku fajny dojrzały facet na stanowisku z pracą.ok.imponuje młodej.a z drugiej strony obrzydza mnie fakt że stary jak dla ciebie mógłby być twoim ojcem lezie do młodej dziewczyny.no jemu układ pasuje bo ma młodą naiwną dziewczynę ,młode ciałko,seks super pewnie.no to czemu nie skorzystać.taką łatwo zbajerować bo ma facet doświadczenie .twoje życie twoja sprawa!!!!!!!

Gość gość
co mnie w nim pociąga? znacząco różni się od mojego taty...tata jest starszy od niego prawie 20 lat :) jest poprostu jak na swój wiek charakterem całkowicie podobny do mnie, bardzo spokojny, ułożony ale jednocześnie lubi zaszalec jeśli ma kto go rozruszac w życiu :) ogólnie przystojny nie wygląda na tyle ile ma..góra 35 bym mu dała jakbym go nie znała...jesteśmy razem pół roku ale jeszcze się nie kochalismy..ja chciałam poczekać on zaakceptowal to i jest ok nawet nie naciska na ten temat tylko czeka. co go różni od innych facetów ? ciężko powiedzieć bo on ma coś takiego w sobie czego żaden facet jeszcze nie miał z tych których miałam..jest mega słowny, i bardzo się o mnie troszczy..kocha mnie tego jestem pewna jedyne czego się boję to tego ze go strace za wcześnie przez to ze palil tak długo..ze,od tego coś mu się stanie..tak to o uczucia się nie martwię bo i ja jestem pewna ze go kocham i jego uczucia także jestem pewna

Gość gość
A co Ty się martwisz tym paleniem. Z takim starym prykiem i dak nie dożyjesz wspólnej starości. Ty będziesz jeszcze młoda dupa, a on na łożu śmierci. Po co Ci taki staruch???

Gość gość
Mam męża o 20 starszego i jestem z nim szczęśliwa a już jesteśmy sporo lat po ślubie,

Gość gość
Otulona, a Twój związek akceptują?

Gość gość
tym ze on moze umrzec od palenia to za bardzo bym sie nie martwila. 25 latek tez moze nagle umrzec i zostaniesz sama. ale pomysl co bedzie za 20 lat ty jeszcze mloda a on moze byc juz schorowany i zamiast zajmowac sie tyklo dziecmi bedziesz musiala rowniez kolo niego biegac.

Gość gość
Moja wypowiedz to 9:45 i jeżeli to pytanie jest do mnie to na początku rodzina nie akceptowała męża a męża siostry akceptowała mimo że mąż siostry to pijak i nerób ale później przekonali się że to świetny facet i było normalnie jak w rodzinie,

Gość gość
Jak bardzo by nie cwiczyl wieku nie oszuka.Siwe wlosu, zmarszczki pewnie niedlugo choroba z powodu palenia.Ty bedziesz miala 30 lat a bedziesz musiala sie zmagac z problemami ludzi starszych.

Gość gość
Jesli chodzi o smierć to nigdy nie wiadomo komu jest pisana często umierają młodzi np. na raka a ten starszy żyje długo

Gość gośćblondie
ale starego znalazłaś, masakra :P

Gość gość
stary stary stary....ludzie co z wami? czy ważna jest miłość czy wiek? miłość! i ja go kocham a on mnie..mnie nie obchodzi w jakim on będzie stanie tylko byle by żył, byle by był..ja się nim zajmę jeśli będę musiala bo go kocham i to nie będzie dla mnie wyczyn..jego rodzice mają ponad 60 lat i trzymają się świetnie tyle ze nie palą chyba..on teraz też jest bardzo aktywny, ciekawy świata, duszę ma 25 latka poważnie bo nieraz ja czuje się dojrzalsza :P

Gość gość
Masakra, za 10-20 lat, Ty będziesz nadal młodą kobietą, a on 54, 64 lata, pomyśl, czy chcesz w to wchodzić. Masakra, ja sobie nie wyobrażam sypiać z takim starym dziadem. Tak, tak, seks nie jest najaważniejszy, pogadaj.

Gość gość
Moja teściowa całe życie paliła i umarła w wieku 97 lat .

Gość gość
Wiek nie jest ważny? Dobry żart :D Jesteś gerontofilką?

Gość gość
autorka to jakas patologia :O

Gość gość
no skoro uważacie ze wiek jest ważny to chyba nigdy nie kochałyscie naprawdę.. ja nawet nie czuje tego ze różnimy się wiekiem..bo on ma myślenie jak młody facet, ja też sporo przeszlam w życiu to jestem dojrzalsza na swój wiek..więc się w tym zgralismy, nie brakuje nam tematów, zawsze mamy o czym mówić ze sobą, jest aktywny życiowo, i pociąga mnie z wyglądu a najbardziej podobaja mi się jego oczy , a oczy nigdy się nie zmieniają..nawet jeśli już będzie starszy to będę go kochać jeśli zdecyduje się z nim zostać bo poprostu ma coś takiego w sobie..i to nie kwestia wyglądu czy tego ze jest starszy tylko sama nie potrafie tego opisać takie ciepło od niego bije i taki magnes czuje..bez względu jak wygląda to serce mi wariuje gdy go widzę i odrazu chce go przytulić..

Gość gość
a co do seksu to umie bez,tego żyć mi wiele nie trzeba. póki co jeszcze może napewno a potem co będzie to będzie zawsze są różne sposoby, pieszczoty itp..mi to wystarcza

Gość gość
pieszczoty ci nie wystarcza jezeli chcesz miec z nim dzieci

Gość gość
Mam męża 15 lat starszego też długo rzucał fajek aż z nim nie pogadałam; że chce mieć dzieci, że nie chce być aż tak młodą wdową :P że jak tak dalej pójdzie to kondycja mu siadzie i przestanie dotrzymywać mi kroku itp. Spalił przy mnie ostatniego fajka i nie pali już 3 lata. Czasami trzeba kimś delikatnie wstrząsnąć żeby się otrząsnął :)

Gość gość
Boze autorka to ta idiotka 246425 temat o rym samym Nie odpisujcie jej

Gość gość
no tak wiem..dlatego zamierza rzucić tylko zastanawiam się czy po takim okresie palenia to jeszcze coś da takie rzucenie bo płuca chyba się nie zregenerdryja już nigdy tak całkiem..też nie chce być młodą wdową bo go strasznie kocham..co do tych dzieci to zastanawiam się..bo on niby chce bardzo ale ja sie waham..zwyczajnie się boję ze jeśli coś...to ze sama sobie nie dam radę..ze zanim dorosłychną to jemu coś może się stać a nie chce by wychowywały się bez ojca bo to smutne jest tak stracić tatę..jemu oczywiście też tak nie wypada mi powiedzieć ze ze względu ze jest tyle starszy to boję się mieć z nim dzieci bo go to pewnie by zdolowalo ze mam takie myślenie jakby miało zaraz mu coś się stacji..ciężka sprawa naprawdę..ogólnie to zawsze chciałam mieć dzieci, rodzinke...ale nie spodziewałam się ze pokocham kogos starszego tyle ode mnie tak mocno, ze z nim będę...i też 44 lata..to pewnie tak odrazu w ciaze bym nie zaszła bo to jednak już nie ta jakość nasienia ale nic niewiadomo bo różnie bywa

Gość gość
autorze stary prawiczku nie klam ze jesteś dziewczyna :P

Gość gość
Palenie nie jest zbyt groźne dla zdrowie, równie groźna jest tłusta dieta lub zajadanie się słodyczami. Jedynie palacze są zagrożeni nowotworem płuc, ale można sobie kupić fajkę wodną lub papierosy elektroniczne lub waporyzator i można palić. Najlepiej jest jednak dbać o zdrowie i nie palić :-)