Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet usunal nasze zdjecia z fb

Polecane posty

Gość gość

Nie jestesmy razem od miesiaca a usunal je dopiero teraz. Czy to znaczy ze juz przebolal nasze rozstanie?

Gość gość
Ciężko powiedzieć, ale możliwe że mu przechodzi.

Gość gość
To znaczy ze Jestes walnieta :D

Gość gość
Czemu walnieta? Mi przechodzi ale sentyment pozostal

Nie rozumiem twojego problemu. Nie jesteście przecież już parą. Najlepiej usuń fb, pozbędziesz się raz na zawsze chęci zaglądania na jego konto fb i robienia sobie nadziei, tam, gdzie jej nigdy nie było i nie będzie 🖐️

Gość gość
Ale ja sobie dalam z nim spokoj. Mam juz kogos tz spotykam sie z kims. O tym ze usunal zdjecia dowiedzialam sie od znajomego. Tylko chcialam wiedziec czy usunal bo juz przebolal czy dlaczego?

Gość gość
Widocznie zamknal ten rozdzial zycia i zaczyna nowy. Zrobilem tak samo...mialem jej zdjecia gdy sie jeszcze ludzilem gdy przestalem usunalem

Gość gość
To dobrze ze przestal sie ludzic :-). Na tym mi zalezalo. Teraz dlugo sie nie widzielismy a musimy sie spotkac (sprawy biznesowe) i nie chcialabym zeby bylo niezrecznie. Skoro przebolal to bedzie ok.

Gość gość
Ta jasne autorko. Akurat sie cieszysz haha...sledzilas go na fb gdy mial zdjecia sie cieszylas a teraz gdy usunal pytasz jak glupia o droge haha

Gość gość
Nie sledzilam go. Mowie wam ze znajomy mi o tym powiedziak i wtedy sprawdzilam.

Gość gwoli wyjasnienia
A ty masz wciaz wasze wspolne zdjecia na fb?

Gość gość
Ja nigdy nie mialam zdjec na fb

Gość gwoli wyjasnienia
Ja mysle, ze twoje uczucia do niego wciaz jeszcze gdzies w ukryciu sa. Stad twoje pytanie. Jestes jednak naiwna jesli sadzisz, ze przez takie jego jedno zachowanie mozna odczytac jego stan emocjonalny zwiazany z twoja osoba. Nie uwazasz? I co cie obchodzi czy jemu juz przeszlo czy nie. Masz sie spotkac z nim zawodowo to zachowuj sie odpowiednio do waszego statusu. Nie jestescia juz para. Cala reszta jest niewazna.

Gość gość
ja nie mam fejsa, nie daję na neta żadnych zdjęć a jakby ktoś moje zdjęcia dał na neta to sprawa dla sądu

Ja mam FB tylko do pracy a założyłam konto tylko dlatego,że pracodawca wymagał.Mam dodanych tylko pracowników i szefostwo w celach kontaktowych(międzynarodowa firma i to ułatwia wiele spraw). Jeśli chodzi o znajomych wolę realne znajomości i spotkania :)

Gość gość
Pewnie poznał kogoś nowego i nie chce żeby ta osoba myślała, że nadal coś go z Tobą łączy:)

Gość gość
skasował te zdjęcia, bo nowa dziewczyna mu kazała. ja po jednym moim byłym miałam nasze wspólne zdjęcia jeszcze przez trzy miesiące z prostej przyczyny - wyszłam na nich bardzo ładnie :P

Gość gość
ma juz inna i planuje zycie bez ciebie

Gość gość
Jezu ,co za czasy porypane czy to ze mna cos nie tak? Miesiac po rozstaniu, juz sie odkochali,juz zdjecia pokasowali,juz w nowych zwiazkach sa. Szybkie tempo a uczuc brak,w tym rozumu.:-/