Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabiiiiii11

mieszkacie w domu czy w bloku i na ilu metrach?

Polecane posty

Gość gość
do gość 14:53 A ile masz lat kawalerze?:)

Gość gość
Dom 300 m - ja, mąż i...czwórka dzieci :) Łatwo nie jest, ale starsza dwójka bardzo pomaga i jakoś ogarniamy. Przy czym ja nie pracuję. Mąż też pomaga, trafił mi się niezwykle "robotny" egzemplarz ;)

Gość gość
48m2 ja mąż dwoje dzieci i pies;-) 3 Male pokoje kuchnia lazienka przedpokój. Urządzone sadze dosyć skromnie -nie narzekam lubię swoje cztery katy;-)

Gość gość
Myślę,że bardzo duże znaczenie ma też jak urządzony ma dom autorka.Ja właśnie jestem na etapie urzadzania domu, przyjaciółka lata za mną, że koniecznie musze sobie zamowic białe błyszczące meble do kuchni, ciemne panele podłogowe, itp bo to takie super modne, a ja przy urządzaniu domu kieruję się tym ,żeby mieć w przyszłości porostu mniej sprzątania .

Gość gość
gość dziś no i nie każdemu też muszą się podobać te świecące białe kuchenne meble, ja tam nie lubię jak mi sie kuchnia błyszczy jak psu jajca,lubię za to elegancką matową klasyke może byc nawet i biała ale matowa! :P pół Polski już ma te lśniące białe kuchnie podobnie jak i te czekoladowe panele podłogowe :o kieruj się raczej własnym gustem, bo masz dobry, a twoja koleżanka to typowa polandówa bez polotu, pewnie zaraz ci zaproponuje ten "kamień" z gipsu na ścianach :P to dopiero siedlisko kurzu i w ogóle bezguście :P

Gość gość
09.24 - normalnie z ust mi wyjęłaś zdanie nt białych błyszczących mebli kuchennych :D

Gość gość
A ja bardzo lubie swoje biale i blyszczace meble:Pi sa bardzo latwe w utrzymaniu czystosci:)

Gość gość
a ja nie lubie żałuję że je zrobiłam bo w każdym domu teraz są i strasznie tandetne mi się teraz wydają latem zmieniam fronty na białe matowe wywalam też te kosmiczne srebrne trzy lampki na kablu nad barem i srebrne hokery nie kumam jak mi się to mogło podobać 3 lata temu :o

Gość gość
bo tak jest że masowo się coś podoba, a potem staje się to tandetą, tak samo było z boazerią i kocami w konie ;) w latach 90tych. Ja w kuchni zrobiłam sobie taki wielki dekor z kiwi i fototapetę z miastem, a w przedpokoju kamień na ścianie, na szczęście tylko na jednej -na początku wydawało mi się to takie nowoczesne i designerskie, a teraz nie mogę na to patrzeć. Jednak klasyka jest ponadczasowa.

Gość gość
Tu gość z 8.59- koleżanka rok temu urządziła swój dom. Ma pięknie, ale prawda jest taka że strasznie dziwnie sie tam czuję, wyscielane krzesla, białe sofy, meble w kuchni białe na błysk z podświetlanymi półkami w roznych kolorach, krysztalowe żyrandole , a dla kontrastu ciemne meble w salonie ma ktorych zbiera sie kurz, czuję sie tam jak na jakimś dworze królewskim :-) strach usiasc, zeby czegos nie pobrudzic. Najlepsze jest to ,ze ona to kura domowa( nie ublizajac nikomu, bo tez nia chwiliwo jestem) a jej maz to budowlaniec,dostali spadek i za to sie urzadzili. Chodzii o to , ze poprostu taki styl wyglada komicznie u zwyklych prostych ludzi.

Gość gość
Pisząc że ma " pięknie" miałam na myśli "tandetne piękno" hehe

Gość gość
Stare nowe budownictwo, 40 m2, duże pomieszczenia i mi wystarczy. Ogarnia się błyskawicznie.