Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hemorex sztyft na hemoroidy, ktoś stosował?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie nad zakupem. Mam po ciazy hemoroidy zewnętrzne. Stosowałam dwa rodzaje czopków i żadnej zmiany. Chyba, ze sie mylę, ale wydaje mi sie, ze te wszystkie czopki sa na dolegliwości związane z hemoroidach, ale ich nie likwidują! Polećcie proszę co Wam pomogło pożegnać zewnętrzne guzki!

Gość gość
Do mycia polecam proctohemolan comfort żel do mycia

Gość gość
Mi bardzo szybko pomogła maść tranowa :) Efekt przekroczył moje oczekiwania.Jak się dowiedziałam pomyślałam ..a ha kolejne cos ..ale rozczarowałam się pozytywnie,bo szybciutko poczułam ulgę.Oczywiście każdy organizm jest inny,ale myślę ,że warto :)

Gość gość
przed nałożeniem tej masći wymoczyć i umyć pupę w bardzo ciepłej wodzie :) Wiem,że o tym wiesz,ale tu chodzi głównie o te bardzo ciepłe posiadówki .tak 10 min max :)

Gość gość
Kupiłam hemorex - stosuje dwa dni, ale czy to ma szanse podziałać na żylaki zewnętrzne?!!!

Gość gość
Ja stosowałam maść proctohemolan. Miałam ogromnego hemoroida na zewnątrz. Nie bolał, ale była to taka duża gulka. Po ponad miesiącu smarowania rano i wieczorem dopiero zniknął.

Gość gość
Ja po porodzie miałam tak duże hemoroidy zewnętrzne ze bolało w każdej pozycji. Wypróbowalam wszelkiego rodzaju czopki i maści nic nie pomagało. Pomógł dopiero hemorex sztyf. Obrazu odczuwalna poprawa a po 3 - 4 dniach problem zniknął oczywiście przy regularnym stosowaniu. Naprawdę polecam