Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1Wrocławianka

Jakże się cieszę że Wiosna

Polecane posty

Gość 1Wrocławianka

się zbliża! Dzień coraz dłuższy. Niedługo wezmę lapa pod pachę wsiądę na rowerek i zaszyję sie gdzieś w ogródku restauracji na Wrocławskim rynku i będę pracowała w plenerze a jak mi się znudzi pojadę nad wodę tam też jet sieć wszędzie jest! Moje miasto jest fajne:))

Gość gość
Moja kondycja zajedzona, przykryta warstwą tłuszczyku :( Moja waga potafi sie wahać o całe 8kg! To chyba jakiś znak zwiastujący że całe zycie zabiegasz o coś co po prostu samo przychodzi bez twojej pomocy;)

Gość gość
Tez sie ciesze, ze za 2 miesiące WIOSNA :)

Dla mnie ,,wolne media " to jest chwyt marketingowy ludzi dbających o wizerunek ,,demokracji" a demokracja istnieje ale nie u nas i nie w krajach zarządzanych z Brukseli.

Krzyczy się ostatnio o zamachu na demokrację i wolne media i straszy się demonstracjami. Jak dla mnie żaden zamach nie ma miejsca. To zwyczajna zamiana miejsc mająca miejsce po każdej zmianie władz od dziesiątek lat. Wolne media mogłyby istnieć tylko w wolnym kraju Pytanie co to znaczy wolny kraj? Demokratyczny właśnie. Demokracja istnieje podobno w Szwajcarii Nie wiem nie mieszkałam słyszałam tylko z opowieści że żyje się tam bajkowo:)