Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chudzinella

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Zacznę może od tego, że uprawiałam seks z kolegą 2 stycznia... Od tamtej pory obawiam się, że jestem w ciąży, ponieważ odczuwam pewne objawy i teraz już sama nie wiem czy sobie to wszystko wmówiłam... Ale jest tak, że nie mogę jeść, czuję wstręt do jedzenia, a jak już się zmuszam to jest mi tak niedobrze, że myślę, że zaraz zwymiotuję, moje piersi są nabrzmiałe i czasami czuję w jednej z nich takie jakby mrowienie oraz czuję kłucie w lewym jajniku i do tego dochodzi ból podbrzusza (lekki) czuję duszność i czasami robi mi się bardzo gorąco. Co prawda, nie wiem co mam o tym myśleć, bo niektóre objawy jakie mam, pojawiają się dopiero w 5 miesiącu ciąży. Zrobiłam to z chłopakiem w czasie okresu, więc sama nie wiem. Jak wy myślicie ?

Gość gość
To co my myślimy to jedno, ale to jaka jest sytuacja to drugie. Trudno ocenić czy jesteś w ciąży czy nie. Objawy, o których wspomniałaś, zwykle pojawiają się zdecydowanie później. Jeżeli podejrzewasz, że możesz być w ciąży to zrób test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki, o ile jej nie dostaniesz.

tak zabezpieczyliśmy się (tzn on), ale potem trochę nas poniosło i zrobił mi palcówkę... A co do okresu, to ja mam nieregularne miesiączki i zawsze te dni niepłodne mogą nie być w tym czasie co powinny, wiecie o co chodzi.

Gość gość
A zabezpieczałaś się czy nie?

Gość gość
jak można uprawiać sex z KOLEGĄ?????

Gość gość
Hmm z kolega twoja sprawa... Juz objawy ?!?! Nieee, nie mozliwe. Nie wmawiaj sobie po prostu. Daj na luz podczas okresu to jedna na milion zachodzi...