Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychodze paskudnie na zdjęciach

Polecane posty

Gość gość
A włosy to juz w ogóle zupełną porazka. Przylizane na środku głowy i ten przedziałek. A ktos zwrócił uwagę na ten kolor? Kupa hehe

Po prostu jesteś niefotogeniczna. Ja też niestety wychodzę na zdjęciach jak potwór, a w rzeczywistości jestem całkiem przeciętna. Wyglądam normalnie. Nie przejmuj się.

Gość gość
Ona nie ma takiego koloru włosów naprawdę. Pewnie ma cos z czerwienią bo tak wtedy to na zdjęciach wygląda. Wiem bo sama mam takie. Ja jestem w rzeczywistość ładna a na niektórych zdjęciach wyglądam paskudnie. Niekoniecznie jesteś niefotogeniczna. Poproś przyjaciółkę niech Ci zrobi ładne zdjęcia. Makijażu powinnaś się nauczyć bo w Twoim wieku kazda laska juz dawno powinna to potrafić. Według wagi i wzrostu masz fajna figurę wiec ta gruba twarz jest złudzeniem optycznym. Powinnaś wybierać fryzury dodające objętości i nie robic przedziałka na środku.

Gość gość
Ej a twoi rodzice to alkoholicy? Bo masz gębę rodem z patologii.

Gość gość
09:19 Z Grudziądza. Kilka razy byłem w Wawie a raczej okolicy. Więc dzieli nas spora odległość.

Gość gość
22.17 do mnie to nie problem :D wpadne do ciebie:D

Gość Zdjęcia
Jedyną receptą na to jest dobry fotograf, który zrobi Ci charakteryzacje i ładnie ustawi kadr. Zobacz jakie ładne zdjęcia są w tym portfolio- http://pawelmalkiewicz.com/portfolio/. Kwestia wyobraźni i sprzętu i każdy wychodzi ładnie.