Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wychodze paskudnie na zdjęciach

Polecane posty

Gość gość
Wcale nie jest brzydka , co wy p*********e. Dziewczyno nawet gdybys byla miss to tutaj na kafe kazdy zrobi z kobiety najgorszego paszteta. Nie wysyłaj tu nigdy zdjec bo bedziesz zalowac. Jestes ladna, tylko zadbaj o cerę: maseczki odpowiednie i kosmetyki, usmiech - mieli racje ale taki delikatny subtelny- taki wystarczy.

Gość gość
Mam. Sama się dziwię ze chciał tak paskudną kobietę. Ale chyba juz niedługo będę miała.

Gość gość
Dziewczyno, jakbyś o siebie zadbala to nie byloby zle!!! Ja mam koleżankę z nadwaga i twarz ma grubsza, ale tak fajnie robi makijaż i ma zawsze czyste ladnie ułożone włosy i ladnie sie ubiera i naorawde powiedziałabym ze jest ładna a u faceta na w miare. Ja jak siedzę z taką mina, byle jakimi włosami i bez makijażu to wyglądam jak potwor... Ale z domu tak nie wychodzę i słyszałam od wielu ludzi ze jestem ładna. Wszystko siedzi w twojej glowie. Nie umiesz się malować? A nie masz koleżanki, siostry, która cie nauczy? Jak masz kasę to idź do kosmetyczki. Włosy bym inaczej ulozyla, grzywkę na bok i pomalowala na jakiś fajny brązowy odcień. Rysów twarzy nie masz brzydkich. Tylko odpicuj sie to i uśmiech się pojawi i bedzie dużo lepiej. Serio takie zadbanie o siebie, kosmetyki ciuchu itd poprawiają bardzo urodę.

Gość gość
Ale nie jestem miss i nie będę. Nie ma we mnie nic ładnego. Cera brzydka, paskudne włosy, nos tez nieładny.

Gość gość
Wyglądasz jak brzydkie dziecko z Downem

Gość gość
Ale ja nie mam nadwagi. Ważę 56 kg i mam 164 cm wzrostu.

Gość gość
Nie wierzę ze ludzie sa tacy okrutni. Może autorka do najpiękniejszych nie należy ale wasze komentarze to tez gruba przesada. Sa chamskie w większości. A Ty autorko po co robisz sobie takie zdjęcie (bez makijażu, w beznadziejnym świetle i z fryzurą, ktora uwydatnia wszystkie Twój niedoskonałości)? I w ogóle po co na tak chamskim forum pytasz o takie rzeczy? Zjada ci psychikę i wpędza w jeszcze większe kompleksy.

Gość gość
Piszemy prawdę. A wyglądasz autorko na 13 lat hahaha. Pewnie nie masz żadnego męża żałosna paniusiu nikt by cię nie chciał.

Gość gość
Jedno pytanie? Masz kasę zeby zrobić cos z cera, pójść do fryzjera? Nie oczekuj ze zaraz bedziesz wyglądać jak miss ale takie drobne nawet poprawki potrafią wiele zrobic. Ja tez nie jestem zbyt piękna, ale inwestuje w wygląd, a zdjęcia jak robię to w dobrym świetle, ladnym makijażu i z uśmiechem. Nie wyglądam jak miss a dobrze się czuje w swojej skórze dzieki takim p*****lom jak makijaż, ladne ubranie, fryzura. Jesli nie możesz zbyt wiele zmienić zaakceptuj siebie. A jesli nie masz nadwagi to powinnaś sie cieszyć!!! Mysle, ze maz jesli cie zostawi to nie dlatego ze mu się nie podobasz (podobasz bo jednak sue ozenil) tylko przez twoje zachowanie, zakompleksuenie, pewnie mu tez marudzisz ze jesteś brzydka co? Nie musisz wygladav jak miss zebt być wartościowym człowiekiem z którym chce sie przebywać

Gość gość
Tez jestem niefotogeniczna, a na zywo? B***h i'm fabulous :D

Gość gość
Nie mam pieniędzy na fryzjera a z cera to co miałabym zrobić? Mama nie nauczyła mnie dbać o siebie bo sama nigdy tego nie robiła. Dużo bym dala żeby chociaż nie straszyć. A tak to wystarczy poczytać nawet tutaj komentarze. To samo mysla o mnę inni ludzie.

Gość gość
Pewnie ten mąż to ściema. Takiego paszteta nikt nie chce.

Gość gość
A jakich ty się komentarzy spodziewalas po zakompleksionych, bezrobotnych prawikach? Po każdym jada, nawet jakbys byla miss to i tak by cie wyzywali. No narzekasz na cerę to cos mogłabyś zrobić, weź się za siebie, nie masz kasy to do pracy, nie będziesz miala czasu siedzieć na kafe i użalać sie nad sobą. Wiesz ze niektórzy ludzie sa chorzy i maja np blizny na twarzy albo wystające zeby? I co maja zrobic? U ciebie nie jest tak zle ale ty zamiast zrobic cos z tym co ci się nie podoba to wolisz siedzieć i biadolić. Twoim problemem nie jest to ze jesteś brzydka ale masz okropny charakter a to odstrasza ludzi

Gość Ajjsjsjjsjs
Co wy tu niektorzy p*******icie. Dziewczyna ma dobre rysy twarzy, usta sa OK i nos tez. Wy chyba paszteta nie widzieliscie, ze tak ja oceniacie. A Ty Autorko tematu przestan sie zaglebiac w rozpaczy bo wygladasz normalnie . Szalu nie ma bo nie jestes "zrobiona". Uczesz inaczej grzywke, juz ktos Ci tak razil wczesniej, przedzialek nie na srodku. No i najwazniejsze-nie widac Twoich oczu a to one czasem sa najlepsza czescia twarzy-ja tak mam-twarz ladna ale nie piekna-ale oczy mam podobno zayebiste i na tym bazuje-podkreslam je jak moge i ludzie tylko te moje oczy widza. Znajdz jedna rzecz w twarzy ktora lubisz i ja podkreslaj. Masz dobre usta wiec jesli oczy sa przecietne to zaznacz te usta(ale nie ostra czerwienia-delikatnie). Wlosy troche "podnies" zeby nie byly oklapniete. Musisz sie troche "zrobic" zeby dobrze wygladac, malo ktora kobieta wstaje z lozka piekna ;). I nie jecz bo podstawy masz dobre-rysy twarzy, nos nie kulfon.

Gość gość
Jezu na której wiosce się nosi takie fryzury? Chyba juz nikt nie chodzi z przedziałkiem na środku, może w podstawówce. Jak masz fryzurę rodem z podstawówki to i wyglądasz jak dziecko. Zapuszczona jesteś kobieto strasznie.

Gość gość
wcale nie jestes brzydka! Tylko ze z zamanymi oczymi tez niewiele mozna stwierdzic bo oczy to bardzo duzo

Gość gość
Poza tym widać, ze nie umiesz pozować do zdjec bo zrobiłaś na nim jakas dziwna mine, usta jakies rozdzianione, wlosy w nieładzie... Jakbyś inaczej zapozowała to byłaby od razu roznica! A tak to widze, ze zero flidu, usta nie pomalowane , dziwna mina i jak Ty dziewczyno chcesz ładnie wyjsc... Zreszta tak jak pisałam komentarzami sie nie przejmuj bo nie widać najważniejszego w twarzy czyli oczu , a one moga dac duzo na plus lub na minus

Gość gość
Dziewczyno, wiem, ze jesteś zakompleksiona, wiele dziewczyn tak ma bez powodu. Uwierz mi, nie jesteś brzydka!!! Naprawdę niewiele by trzeba bylo zrobic, makijaż, fryzura i juz bedzie inaczej. No i faktycznie niekorzystnie pozowałaś do zdjęcia jakbym ja w taki sposób pozowała to by byla tragedia. A tak to nawet się sobie podobam, wiec zdjęcie może zmienić wygląd, zalezy jak się pozuje. Zrób cos z tymi włosami, bo faktycznie sa niemodne... No i makijaż, na pewno jest ktoś kto cie nauczy, z reszta nałożenie podkładu, tuszu do rzęs i pomadki chyba nie jest trudne.... Na początek tyle wystarczy. Weź się w garść dziewczyno, uwierz w siebie, bo naprawdę można z ciebie zrobic laske

Gość gość
nie jesteś brzydka, po prostu masz minę dziwną, zamknij usta, uśmiechnij się, podmaluj się a bedzie ok. a bym ci dala 20-25 lat, ile masz?

Gość gość
Pewnie ten mąż to ściema. Takiego paszteta nikt nie chce. xxx zdziwiłabys się jakie brzydactwa za mąż wychodzą... o dziwo te ładne często panny, a te brzydkie mężatki, zresztą wystarczy wejść na naszą klasę czy fejsa i pooglądać.

Gość gość
Mam 21

Gość gość
to mlodziutka jesteś, męża masz, czego chciec wiecej? skoro masz męza to musial cie kochac, facet by sie nie żenil jakby nie kochal. ja mam 31 lat i nie mam męza choć jestem ładna, takie życie

Gość gość
22:54 Jak chcesz to się z tobą ożenie, nie mam żony więc nic nie stoi na przeszkodzie

Gość gość
z wyglądem nie jest źle :)

Gość gość
A ile masz centymetrów???

Gość gość
Faktycznie minę zrobiłaś bez sensu...A co do fryzury to spróbuj z grzywką taką dluzsza, masz wysokie czoło wiec moglaby pasować. Troche rózu na policzki, usta pociągniej błyszczykiem , zalikatny usmiech do zdjecia i bedzie inaczej... A i glowe sprobuj przechylac np w jedna czy druga strone, eksperymentuj z oswietleniem to duzo daje, a Ty sie ustawiłaś tak nijak, mysle, ze kazdy jakby sie tak ustawil to by wyszedl zle

Gość gość
23:03 podobno jest całkiem nieźle i do tego bez nadwagi z płaskim brzuchem :-)

Gość gość
A z ta grzywka spróbuj KONIECZNIE- taka za brwi i modna, idz do dobrego fryzjera niech Ci zrobi. To Twoje wysokie czoło sprawia ,ze twarz sie wydaje wieksza, Ewa Farna Tez ma wysokie dlatego jej tak grzywka pasuje, zaufaj mi bo troche sie na tym znam co komu pasuje Plus umiejetny makijaz i pozowanie do zdjec i bedzie duzo lepiej Z tego co widze to masz ładny nos , usta tez , tylko trzeba Cie troche stuningować

Gość gość
ładna jesteś :)