Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

są na tym forum mamy którym wmawiano że urodzą syna a urodziły córkę

Polecane posty

Gość gość

np lekarz widział jajeczka (siusiaka) a jednak potem okazało się że to dziewczynka?

Gość gość
U mnie trafiono dobrze, ale raz w poczekalni rozmawiałam z kobietą, która już miała córeczkę a do samego końca lekarz widział narządy męskie. Cała wyprawka pod chłopca, a tu bach, zamiast siusiaka cipcia. Potem lekarz się tłumaczył, że to pępowina tak się zapętliła małej między nogami, że wyglądała jak chłopczyk.

Gość gość
Z koleżanką, która też niedawno rodziła, leżała na sali kobieta, która miała odwrotnie. Mówili jej, że będzie córcia, a urodził się chłopiec. I maluch przez cały pobyt w szpitalu nosił różowe ubranka z dziewczęcymi napisami typu "córunia tatunia" ;)

Gość gość
Mimi?nie martw się jak bedzie synek pokochasz go równie mocno

Gość gość
U mnie tak było, lekarz na pierwszym usg powiedział, że będzie chłopiec. Później jednak zmienił zdanie:)

Gość gość
Jaka mimi ? Ależ oczywiście że pokocham , już kocham. Parcie na córki to tylko ogólnie przyjęte myślenie , że kobieta musi wolec córkę. Pytam z ciekawości czy paletajaca moszna może imitowac wargi sromowe w 12 tyg ciąży?

Gość gość
Mi dobrze przepowiedzieli. Pierwszy raz w 16 tyg

Gość gość
wydaje mi się, że w 12 tc to jeszcze nie jest pewna diagnoza, ale na usg połówkowym trudno już o pomyłkę. No i ponoć raczej nie da się pomylić penisa i jajek z pochwa, za to odwrotnie tak: tzn. może się chłopiec ustawiać tak, że mu siusiaka nie będzie widać, ale ponoć jak już widać siusiaka na usg to raczej na córkę szans nie ma. Tak twierdził przynajmniej mój lekarz.

Gość gość
Aha dziękuję :) czyli tak na 95% mogę nastawić się na synka :)

Gość gość
też chcę wiedzieć