Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doswiadczone mamy badz przyszłe, zagladnijcie, pytanie

Polecane posty

Gość gość

drogie doświadczone mamy, przyszłe mamy, mam pytanie i mam nadzieje że ktoś mi z Was coś napisze... mianowicie staramy się z mężem o dzidziusia, tyle że mam nieregularne cykle i lekko podwyższoną prolaktyne, biorę bromergon, w tamtym miesiącu okres miałam jak nigdy tydzien wcześniej niż "niby" powinnam mieć, bo wahania są różne czasem do tygodnia czasu są opóźnienia, czyli w grudniu dostałam 10, dziś mamy 12 okresu nie ma, w sumie norma że tego okresu nie mam ale 3 dni temu miałam takie kłucia w jajnikach, tak jakby na okres ale to nie do końca ten ból, myślałam że dostane ale nic, robiłam dziś test ciążowy wynik ujemny, czytałam o zagnieżdżeniu zarodka, czy ten ból to mogłoby być to? i czy ewentualnie ten test mógl być za wcześnie zrobiony, biarąc pod uwage to że mam te cykle rozregulowane? mój mąż stwierdził że jestem jakaś nerwowa od kilku dni, nie chce wmawiać objawów ciążowych, bo brak okresu jedynie... prosze może ktoś coś mi odpisze, jestem początkująca tzn od pół roku działamy, leczę się na prolaktyne, w tej chwili mieści się w granicy normy, ale mam brać te leki.. nie wiem sama co mam myśleć

Gość gość
Urodzilam dwoje dzieci i anijedna ciaza nie wyszla na testach ciazowych, bhcg musialam robic

Gość gość
czyli mieć nadzieje?

Gość gość
może któraś z pan się jeszcze wypowie?

Gość gość
Nadzieję trzeba mieć zawsze, ale nie można się wkręcić "oo to teraz czuję że to ciąża", bo zaraz zobaczysz u siebie objawy ciążowe i się okaże że to jednak nie to i znów smutek, frustracja, wkurzenie. Starajcie się zrelaksować, jak najczęściej "działać" :) a stosowałaś testy owulacyjne?

Gość gość
Kłucie jajników zazwyczaj mam przed miesiączką.A gdy zaszłam w ciążę to nic mnie nie bolało ...tylko po tygodniu od spóźnionej @ zaczęło pobolewać podbrzusze -pulsować okazało się że to ciąża

Gość gość
ja miałam objawy identyczne jak na okres- zrobiłam test 2 dni po terminie-negatywny poszlam dwa dni pozniej do gina ciaza owulacja sie przesunela ale autorko tez sie staralam i zaszłam jak odpusciłam-nie mierzyłam temp, nie liczyłam dni-wtedy zaszłam radze dopuscic i nie myslec

Gość gość
jeśli masz nieregularne cykle to może być wszystko, zwłaszcza, że bierzesz leki. Jakieś tam kłucia to żaden objaw tak naprawdę. wyjścia są dwa - albo chcesz wiedzieć już i robisz betę, albo czekasz, powtarzasz test ciążowy za kilka dni a jesli okres sie nie pojawi i testy nadal negatywne to idziesz do lekarza.