Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z PRZYKROŚCIĄ stwierdzam, że 30% ludzi w Polsce to osoby chore psychicznie

Polecane posty

Gość gość

nie tylko w Polsce, ale ogolnie w tzw ''zachodnim'' świecie, w Europie, USA... Jesteście tak zidiociali, nie wiem jak to poprawnie napisac, po prostu mam wrazenie ze co trzecia osoba jest powaznie zaburzona, paranoje, fobie, schizofrenie, stany depresyjne, nerwice, nie mowiac juz o kompletnych świrach którzy bredza od rzeczy, widzą duchy, kosmitów na niebie i twierdzą że Bog im daje jakies znaki, albo wręcz rozmawiają z Bogiem. Dlatego zachodni swiat upada, a Azjaci, Murzyni, Arabowie przejmują pałeczke :D wam sie juz w dooopach poprzewracało od tego dobrobytu, sami nie wiecie co ze soba zrobic, pojechal by taki czubek jeden z drugim do buszu w Afryce zobaczyl jak ludzie zyją, jak muszą chodzic po wode 5 km w jedną strone,jak musza jeść szarańcze, biegać za zebrami bo by umarli z głodu, co wy wiecie o zyciu ? Internet to dla was gwózdz do trumny, dzieki internetowi czuby z roznych regionow zaczely sie ze soba kontaktowac a to spowodowalo zalew internetu masa gó/wna i syfu, od kretynskich filmow po opowieści o świecie rzadzonym przez ludzi jaszczurki. I taka ciekawostka, nie wiem czy wiecie ale Polska przoduje pod względem liczby osób hospitalizowanych w szpitalach psychiatrycznych i leczonych lekami psychotropowymi, zaraz za nami w UE jest Francja. Polska to kraj psychicznie chorych :O :D 🖐️

Gość gość
ja uwazam, ze sie mylisz, to co najmniej 80 procent

Gość gość
Co wam daje pisanie tych bredni?Proszę o konkretną i rzeczową odpowiedź.

Gość gość
z przykrością stwierdzam,że nadmiar wolnego czasu.Chwilowy brak pracy,wysyłam CV poszukuję kolejnej.Wylot z pracy nie z mojej winy,likwidacja firmy

Gość wy chorzy umysłowo
90% to po/jeby, a może i więcej, ale to wasza wina, zachciało się zachodu to macie

Gość gość
ja też jestem zdrowa i bardzo mi pochlebia czytanie takich nieszczęśników jak osoba,która założyła temat.Znowu komuś odwala

Gość miłość i równowaga
Nie 30 tylko 300% ludzi jest chorych psychicznie, psycholu!

Gość gość
A ty, zalozycielu tematu, do jakiej grupy sie kwalifikujesz? Calkiem zdrowy psychicznie to ty pewnie tez nie jestes. Nie podejrzewym tez, ze jestes kobieta. Jezeli 1/3 polakow to swiry to powiedz, ktory, wedlug ciebie, z tych trzech jest chory psychicznie? a. Prezydent Polski b. Premier Polski c. J. Kaczynski