Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vip94

Czy wszyscy mężczyźni są tacy źli?

Polecane posty

Gość vip94

Czy to prawda, że wszyscy mężczyźni myślą tylko o seksie, biją, oszukują, dręczą psychicznie i okradają partnerki? Czy naprawdę wchodzenie w związki jest aż tak bardzo niebezpieczne?

Gość gość
nie ma złych mezczyzn, są tylko kobiety do d**y

Gość gość
wina leży po stronie bo wymagają modela do związku a taki zazwyczaj będzie fatalny do związku.

Gość gość
90% facetow do 50 r.z., bo pozniej w wiekszosci dziadzieja i miekna.

Gość vip94
Czyli mam rozumieć, że wszystkie kobiety w związkach doświadczają przemocy? Nie mogę patrzeć na zakochanych na ulicy, tak im zazdroszczę, a ja ciągle jestem sama! Z drugiej jednak strony, bardzo boję się tej przemocy. Więc jak to jest naprawdę?

Gość gość
predzej czy pozniej przemoc nastąpi, bo związek nie jest naturalną rzeczą

Gość gość
O czym wy p*********e? Co to za bełkot? Mam nadzieję, że to prowo...

Gość gość
to ze matka sie z frajerami puszczala to nie znaczy ze kazdy facet zly

Gość gość
Zależy czego oczekujesz znam wielu facetów którzy chwalą się tym ile to lasek nie zaliczyli. Znam też takich którzy preferują monogamię serio to moi kuple przyznanie się do czegoś takiego to jak przyznanie do porażki. Nie znam nikogo w swoim otoczeniu kto był ofiarą lub katem w stosunku do drugiej osoby. Poglądy ,że każdy facet bije i pije to czysto kafeteriańska fikcja.

Gość gość
Moja była miała ze mną niebo i to dosłownie bo starałem się za wszelką cenę żeby była szczęśliwa a przede wszystkim wyciągnąłem ją z mega dołka gdy nikt jej ręki nie podał, znajomi zostawili i co? Tak po prostu mnie zostawiła i poszła do takiego co ją lał i wykorzystywał, później do kolejnego takiego samego i po 5 miesiącach przybiegła do mnie z płaczem że jednak byłem najlepszy i żebym dał jej szanse, męczyła mnie pare tygodni nim zrozumiała że nie ma ma takiej opcji. No sorry, jak ktoś ma dobrze i nie potrafi tego docenić to nic na to nie poradzę, tak samo na to że kobiety wybierają takich facetów którzy jedyne co mogą im dać to ból i cierpienie.

Co do pierwszego to w większości tak. Można powiedzieć, że prawie wszyscy. Reszta to margines. No może jeszcze oszustwa dosyć często się zdarzają, czyli zdrady, ale na to nie ma leku. Są środki zapobiegawcze, ale na niektórych nawet one nie zadziałają.

Gość vip94
Skoro mężczyźni są tacy źle, to dlaczego ludzie tworzą związki?

Gość gość
No co Ty:-( Są jeszcze super faceci,znam jednego osobiście i powiem że bez facetów świat byłby nijaki;-)

Gość gość
Czy naprawdę wchodzenie w związki jest aż tak bardzo niebezpieczne? xxx Ja bym nie ryzykował.

vip94 dziś Wypraszam sobie. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Podobnie można powiedzieć o kobietach, to że spotyka się sporo p*szczalskich to przecież nie znaczy że wszystkie kobiety to k*rwy. Tak jak i kobiety znajdą się prawdziwie kochające tak i mężczyźni. Nie zaprzeczę że bardzo mało jest takich osób.

Gość mr sk******el
Kurwa no nie! No po prostu k***a nie! Serio każdy facet dla Ciebie jest złym gnojem, barbarzyńcą, gwałcicielem, psychopata itd? A może zapuscilas sie i wyglądasz jakby się stado smoków ocielilo i bidulki nikt nie chce i teraz siedzi na kafe i płacze jak to źle na świecie jest... Weź się za siebie nie jutro nie za tydzień tylko już już już! Weź dietę i ćwiczenia i jazda placzku, bo siedząc na kafe nic nie osiagniesz.

Gość gość
jacy źli bierzecie modeli do związku a potem narzekacie na forum :D

Gość gość
skończcie z tymi modelami bo pierdoły sadzicie

Gość MrSkurw
Vip94 ucichlas? :D Czyli jednak wygladasz jak smok i placzesz na kafe hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D

Gość gośćdjmgj
to ze jakies kobiety szukają modeli czy królewiczów nie znaczy ze wszystkie,tak samo nie znam kobiety która by lubiła być źle traktowana choć ktoś tu upierdliwie wmawia ze lubimy bad boyów

Temat: Nie, nie są. Ludzie są różni, i generalizowanie to głupota. Czy ktoś jest zły czy nie trzeba się nauczyć oceniać. Było by miło gdyby wszyscy byli wspaniali, ale aż tak ładnie niestety nie ma. A w myśleniu o seksie nie ma nic złego, byle podchodzić do ludzi z szacunkiem, a nie kłamać i owijać żeby do łóżka zaciągnąć.