Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25lat a musze sie sluchac rodziców jak bym miał 13 :(

Polecane posty

Gość gość

jak bym mieszkał w normalnym panstwie by mnie było stac na wynajecie mieszkania, auto i na zalozenie rodziny ale niestety jestem Polakiem :(

Gość gość
Pracujesz?

Gość gość
Polska to prorodzinny kraj, nawet jak dziecko kończy 18 lat to i tak jest uzależnione od nich

Gość gość
niestety nie. nie pozwalają mi , mówiąc , że jestem jeszcze zbyt mały by pracować. nawet jedzenie mama mi przezuwa by mi się brzuszek nie męczył

Gość gość
widac zachowujesz sie jak trzynastolatek

Gość gość
Mnie też to denerwuje. Mam 30 lat i od wielu lat mieszkam sama. W młodości matka trzymała mnie na smyczy,nie pozwalała spotykać się ze znajomymi itd. Teraz sama jestem matką. Pojechałam do niej na wakacje i wieczorem powiedziałam że wychodze bo sie z kolegą umówiłam. A ona do mnie "absolutnie,tylko spróbuj gdzieś wyjść..nie będziesz się po nocach szlajać" :D :D :D Rozwaliła mnie i chyba już zapomniała że nie mam 15 lat a już 30 i od dawna radzę sobie sama. Za każdym razem dostaje do niej urazu jak u niej jestem bo próbuje mną rządzić. Nie podoba jej się życie jakie prowadzę,że nie szoruje podłóg od rana do wieczora tylko siedze w fotelu kiedy mam ochote i robie co chce. Najbardziej kocham moją mame tylko na odległość :) kiedy mogę a nie musze odbierać od niej telefonu i wysłuchiwać jej zrzędzenia

Gość gość
Za 5 lat staniesz się Dyziem kaleko:D🖐️

Gość gość
ja mam 24lata mama robi mi jeść pierze sprząta mój pokój i jest ok ojciec przynosi mi cukierki nie rozumiem czemu ludzie na siłę chcą być dorośli

Gość gość
gość dziś mama sprząta twój pokój ? :o jesteś nikim :o

Gość gość
Szanowni koledzy: mam 30 lat i to samo przeszłam. Problem jest w Was. Rodzice są jacy są, nie zawsze dobrzy (czasem nadopiekuńczy, czasem patologiczni) itd., ale skoro jesteś dorosły to zrób ten krok w dorosłość i uniezależnij się od nich najpierw mentalnie (a finansowo potem). Przecięcie pępowiny oznacza w tym wypadku, że NIE MUSISZ się ich słuchać ani się tłumaczyć, ani nawet wywoływać jakiejś kłótni. Po prostu mówisz: "nie", "odmawiam", "nie zachęca mnie ta propozycja", "postanowiłem zrobić to i to", "zaplanowałem sobie coś innego". I git.

Gość gość
pracuje na budowie ale za 2tys nie zawojuje zima nie ma dla mnie roboty tamten to podszyw

Gość gość
" gość dziś gość dziś mama sprząta twój pokój ? pechowiec.gif jesteś nikim pechowiec.gif " x x x jestem bo żyję inaczej niż reszta? :O ja właśnie nie rozumiem takiej postawy ludzie na siłę robią sobie problemy przez własne ego

Gość gość
Znajdź kobiete z mieszkaniem taką jak ja i wynieś się od rodziców :) Będziesz miał święty spokój :)

Gość gość
skad jestes ja z woj.łódzkiego masz chlopaka??

Gość gość
ja ze śląska,samotna :) ale jestem starsza od ciebie

Gość gość
no szkoda ślask troche daleko :( a ile masz lat tak z ciekawosci??

Gość gość
jak chcesz mozemy sobie popisac na gg 53906774:)