Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Inwentaryzacja

Polecane posty

Dostałam taką propozycję pracy. Zgodziłabym się, ale oczywiście są jak zwykle jakieś ALE. :o -wyjazdy do innych miast -za darmo-tylko ciekawe jak daleko :O nie chce 3 h tracić na dojazd -i tak będę musiała dojezdzać autem do pewnego miejsca.Boję się, ponieważ warunki pogodowe nie są sprzyjające, a jak będę po 8 h pracy+dojazd z innego miasta to będę wykończona i tak mogę zasnąć za kierownicą. Co robić? ;(

Gość gość
k***a ale jaja na takiej robocie więcej się płaci niż zarabia nawet ja taki tępy nie jestem :D

Gość gość
Mateusz kołbuc to ten debil co ciągle pisze namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Przecież ty zawsze jesteś zmęczona i wycieńczona:D Bierz tą prace, najwyżej uciekniesz:D

no jak mam kuzwa uciec jak to jest wyjazdowa inwentaryzacja? bede jechała swoim autem do miasta A i z niego już darmowym busem do miasta B-którego w ogole nie znam :(

Gość gość
6zł na godzinę po 6 godzin pracy dziennie k***a czyli 36zł odjąć hajs za przelew podatek i 20 zł wynosi dniowka haha ***aj muszynie :D

Gość gość
Skąd wziąłeś tą stawkę fajfus? Aż takim murzynem chyba Studzia nie jest:D Moim zdaniem powinnaś czym prędzej, pókiś młoda, namierzyć i złapać na dziecko jakiegoś dzianego staruszka:D do pracy się nie nadajesz bo wiecznie ci coś nie pasuje:D

chyba na twoim zadupiu, tutaj stawka jest 10 zł NETTO za godzinę, 8h a za nadgodziny (czyli 9 godzinę i dalej) dostaje sie 13zł/h netto 🖐️

Gość gość
Praca dla niezaradnych życiowo manekinów, ale ktoś to musi robić.

Gość gość
mowials ze bylas na studiach to jedz do jakiegos normalnego miasta tam praktykanci w korpo dostaja spokojnie 15 netto za robote w biurze... i jeszcze mozna kiedys prace dostac

Gość gość
Pewnie masz nadzieję nakraść podczas liczenia produktów, rozumiem że jesteś biedna.

Gość gość
a tak serio to tak trudno jest wejsc na jakis portal pracy i tam poszukac sobie pracy samemu, zamiast DOSTAWAC PROPOZYCJE ?