Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocencie moja sytuacje zyciowa, kto ma racje

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z mezem i noworodkiem u moich rodzicow, zajmujemy 1 pokoj. Moi rodzice chca dac nam osobne pietro do generalnego remontu, sam dach to pewnie 30 tys, reszta okolo 40-50 tys czyli razem okolo 80 tys zl, dla nas to niebotyczna suma, ale ja jestem zdania ze powoli mozemy remontowac, na poczatek zrobic np. 1 pokoj a reszte z czasem. Ale on chce zebysmy zamieszkali u jego rodzicow na jednym pietrze. Tesciowe maja swoj pokoj. My mielibysmy jeden maly pokoj dla siebie a drugi bylby wspolny z tesciami, wspolna lazienka i kuchnia. Nie chcialabym mieszkac cale zycie w takich warunkach. Moj maz jest uparty, twierdzi ze u jego rodzicow nie wydamy tyle na remont co u mnie i ze jego mama duzo pomoze nam przy dziecku. Ktora opcje byscie wybraly? Moze macie jakies argumenty dla mojego meza? Chce mu pokazac ten topic.

Gość gość
rozwiązanie jest proste - ty zostajesz u swoich rodziców, idziesz do pracy, remontujesz piętro dla siebie i dziecka a mąż wraca do swoich rodziców

Gość gość
on ma chyba coś z głową, siedź tutaj gdzie jesteście, powoli zrobicie i będzie fajne mieszkanie, teściowa to zło, chyba masz męża maminsynka, to powiedz niech w********a do mamusi