Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katrin28

Co zrobić jestem załamana

Polecane posty

Witam wszystkich ,mam problem.Jestem z narzeczonym już 6 lat zrobił się do mnie obojetny,częściej rzuca pytanie idziemy się bzykać,odpycha mnie ,przez to jak się zachowuje.A mianowicie nie całuje mnie po ciele,nie organizuje żadnych suytuacji które by zachęciły do seksu.Najlepiej by chiał żebym zaczynała pierwsza.ostatnio przytyło mi się troszkę,i powiedział że jak byłam szczuplejsza to od przodu mógł się ze mną kochać,ale teraz nie.Ale jak mu się wypnę to z chęcią bzyka,bo to nie jest kochanie się z podążaniem uczuciem i miłością.jestem załamana ,chetnie poszłabym w trójkąt ze szczuplutką dziewczyną o czarnych włosach,bo takie bardzo lubi. zajełabym się dziewczyną ona nim.Kocham go bardzo,tak przeczuwam że go już wogóle nie podniecam,nie pożąda mnie wogóle,a o słowie Kocham cię podczas bzykania się,to mogę tylko pomarzyć.dodam że pracuje ciężko i nie typowo ,wie o tym,od poczatku. Nawet jak jak coś robię to i tak nie ma tego co bym oczekiwała,tylko gdzie ja jestem , w tym wszystkim.Czy może coś innego wymyśleć?Doradźcie coś.

Gość gość
Tak wymysl cos innego:o

Ja nie wiem czemu dziewczyny w Polsce są takimi desperatami jeśli chodzi o trzymanie się ludzi z którymi nie wychodzi.

Gość gość
To prawda a najlepsze jest to ze one takich drani kochaja :-)

Gość gość
Świat schodzi na psy. ...6 lat razem? Ani to narzeczeństwo, ani małżeństwo? Zaczęli od sexsu, a teraz to już znudzenie, masakra, otwarte drzwi do złego ducha.Posłuchajcie Piotra Gllasa , demony sexsu , wówczas oczy wam się otworzą.