Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego oczekujecie od korepetytora języka obcego?

Polecane posty

Gość gość

Zamierzam zacząć udzielać korepetycji z angielskiego. Nie lubię małych dzieci, więc myślę że targetem będą licealiści i dorośli. Przygotowanie do matury, konwersacje i te sprawy. I teraz - czego oczekujecie od dobrego korepetytora? Jak wg Was powinny wyglądać dobre zajęcia? Proszę o opinie zarówno tych którzy sami uczyli jak i osoby które brały korki z języka :)

Gość gość
Hmm? Nikt tu korków nie brał nigdy? Nie wierzę :P

Gość gość
Dziękuję za opinie, ale to wszystko bardzo ogólne ;) Czy np. chcielibyście by korepetytor mówił na zajęciach tylko po angielsku czy byłoby to dla Was męczące? Czy na tych lekcjach chcielibyście oglądać filmiki po angielsku, robić jakieś gry słowne, gramatykę, czy tylko gadać na różne tematy? :)

Gość gość
Dużego penisa lub piersi, w zależności od płci

Gość gość
Rozumiem. Brałeś może kiedyś takie lekcje? Jeśli tak, jak one wyglądały? Mój poziom języka jest zadowalający, ale wiem że muszę jeszcze ogarnąć zaplecze metodyczne :)

Gość gość
A jeszcze jedna kwestia - jaka wg Was jest rozsądna stawka za dobre lekcje z materiałami wliczonymi w cenę? :>

Gość gość
Czy 35 zł byłoby okej? Miasto - ponad 100 tysięcy mieszkańców, ale i spora konkurencja.

35 to mało. Średnio liczą sobie od 50 do nawet ponad 100.zależy w sumie jaki Ty masz poziom. Oczekuję ciekawych zajęć, miłej, luźnej atmosfery,elastyczności i oczywiście wymiernych korzyści w podniesieniu własnego poziomu i myślę, że większość