Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwe cierpienie uczciwego faceta w związku z seksem

Polecane posty

Gość gość

Witam, chyba nie ma gorszego cierpienia, niż to, które przeżywa facet tuż po wyleczeniu się z poprzedniego związku, a aktualnie nie posiadający partnerki seksualnej. Jak sobie dalej radzić, żeby nie kochać się z byle kim... Oczywiście osoby również brakuje, ale jako wysportowany, zdrowy facet mam ogromną potrzebę seksu... z którą już sobie nie radzę. Nie wyobrażam sobie, jakby ten stan miał trwać jeszcze lata...:(

Gość gość
2 lata temu ostatni raz uprawiałem seks z kobietą:(

Gość gość
przykro mi misiek, ale albo poszukasz sobie jakiejś miłej mądrej dziewczyny, albo będziesz sie wygładzał tak długo aż *****iesz jakiegoś pustaka i tyle cię widzieli

Gość gość
szukam, szukam, głównie po portalach internetowych i jak na razie lipa na imprezy nie chodzę, więc portale mi pozostają... a słychać sporo historii, kiedy to się udało... w ten sposób

Gość gość
Dwa lata trwało "wyleczenie się z poprzedniego związku"? czy dwa lata nie było szansy na interesującą cię znajomość?

Gość gość
z rok zajęło mi ogarnięcie się po tamtym związku a od roku szukam i jakieś spotkania były, ale zero chemii...:(

Gość gość
co w tym uczciwego ze jestes sprzeczny ze swoja natura? idz na d***** albo zwyczajnie przestan walic konia i rusz sie na miasto, poznaj jakies dziewczyny.. kup sobie lepsze ubranie, idz do fryzjera, zacznij jakos wygladac

Gość gość
ApoloniaRaksa dziś a przez rok ile dziewczyn poznałeś? xxx Takich, z którymi się spotkałem, to było z 5, a pisałem może z 15... Z 1 spotkałem się kilka razy.

Gość gość
inaccessible89 dziś Ciekawe, ile masz lat? xxx Mam 32 lata

Gość gość
gość dziś co w tym uczciwego ze jestes sprzeczny ze swoja natura? idz na d***** albo zwyczajnie przestan walic konia i rusz sie na miasto, poznaj jakies dziewczyny.. kup sobie lepsze ubranie, idz do fryzjera, zacznij jakos wygladac xxx Podobno jestem dość przystojny, poza tym wysportowany, nie - właśnie zaprzestałem całkowicie masturbacji i jest ciężko, ubieram się chyba nie najgorzej

Gość gość
inaccessible89 dziś Masz na tym forum jeszcze jeden aktualny temat...? jezyk.gif xxx nie, to mój pierwszy

Gość gość
taa przystojny, wysoki, wysportowany, dobrze sie ubiera i nie ma chetnych na seks z nim kobiet... gdzies w tym zdaniu jest falsz, a juz tylko Ty wiesz gdzies

Gość gość
ApoloniaRaksa dziś no to Ci trochę współczuję jezyk.gif ale trzymam kciuki i wierzę, że niebawem sobie kogoś znajdziesz usmiech.gif xxx a która konkretnie z wypowiedzi sprawiła, że mi współczujesz?

Gość gość
gość dziś taa przystojny, wysoki, wysportowany, dobrze sie ubiera i nie ma chetnych na seks z nim kobiet... gdzies w tym zdaniu jest falsz, a juz tylko Ty wiesz gdzies xxx Na seks może i byłyby chętne, ale ja nie jestem typem zarywacza, nastawiony jestem na poważny związek. Ale jak ja podobam się dziewczynie, to ona nie podoba się mnie, z kolei jeśli jakaś dziewczyna podoba się mnie, to ja się jej nie podobam. I tak w kółko...:/

Gość gość
ApoloniaRaksa dziś może jest nieśmiały jezyk.gif xxx Myślę, że jest w tym sporo racji, ale tylko do osób płci przeciwnej, które mi się podobają. Choć w realu, to bardzo mało mam sytuacji, w których mam możliwość poznać nowe osoby.

Gość gość
Brak masturbacji, owszem, daje więcej śmiałości, ale jest jeszcze trudniej... Sam widok zgrabnego brzucha kobiety, tyłka, powoduje, że krew się gotuje...:/

Gość a m i
A ty się do końca wyleczyłeś z tej miłości? bo coś mi się zdaje że nie.Mając tyle okazji do seksu i będąc atrakcyjnym, zdrowym, facetem.Masz chłopie albo za duże wymagania albo klapki na oczach po tamtej znajomości,i tyle.