Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwe cierpienie uczciwego faceta w związku z seksem

Polecane posty

Gość gość
A kto powiedział że on ma mieć 5 okazji do seksu? :D temat to: prawdziwe cierpienie uczciwego faceta w związku z seksem, raczej to cierpienie prawdziwe nie jest bo już dawno by skorzystał.

Gość gość
Odrzucam panie, których wygląd, ubiór świadczą, że są łatwe. Okazji do seksu myślę, że byłoby więcej, ale chyba nie tędy droga, żeby stawiać na ilość, nie na jakość. Seks bez miłości, to raczej średni jest. Wiem, bo raz miałem w życiu okazję się przekonać (na początku związku, który szybko się rozpadł). Duży mój przebieg mógłbym z kolei przeszkadzać wartościowej kobiecie, w której uda mi się zakochać ze wzajemnością. Tylko czy kiedykolwiek będzie mi taką dane spotkać... Mam coraz mniejsze nadzieje:( Dziewczyna, z którą jak pisałem - spotkałem się kilka razy, okazało się, że mnie oszukiwała i równocześnie spotykała się z innym facetem. Fakt, faktem, bardzo ładna to była dziewczyna - idealnie w moim guście. Myślę, że wyleczyłem się z poprzedniego związku, a żeby na dobre wyleczyć się, myślę, że jest potrzebna druga osoba. Kurcze, niektórzy potrafią płynnie przejść ze związku w związek, a ja leczyłem się rok - wydaje mi się, że wystarczający to czas.

Gość gość
gość dziś A kto powiedział że on ma mieć 5 okazji do seksu? smiech.gif temat to: prawdziwe cierpienie uczciwego faceta w związku z seksem, raczej to cierpienie prawdziwe nie jest bo już dawno by skorzystał. xxx Jakbym skorzystał, to pewnie bym nie cierpiał, tylko czy warto być wiernym pewnym zasadom... Czy może faktycznie poużywać sobie życia... o ile potrafiłbym tak...bo wiązałoby się to z krzywdzeniem dziewczyn jakby nie było, bo mogłyby do mnie coś poczuć - wiadomo - seks zbliża...

Gość gość
A ile byłeś w związku z tą dziewczyną? CZemu nie walczyłeś o nią jeśli ci zależało?

Gość gość
tamten związek był długi - kilka lat, ale jest on zamknięty na zawsze - temat skreślony bezpowrotnie, absolutnie nie ma opcji powrotu, po związku myślę, że się wyleczyłem

Gość gość
"Odrzucam panie, których wygląd, ubiór świadczą, że są " No nie mogę:-D jak można na podstawie ubioru czy wyglądu wnioskować czy kobieta jest łatwa czy nie. Wiesz co ja przespałam się z facetem po 1,5 miesiąca "związku" ktoś by powiedział że jestem łatwa a to nie prawda i coś takiego zdarzyło mi się pierwszy raz. A ten palant tak jak ty uznał mnie za łatwą i puścił kantem.

Gość gość
Tak.Sex zbliża.Bardzo ci współczuję że cię zdradziła bo to okropne cierpienie.Ale nie pisz że cierpisz z powodu braku seksu bo nie jest aż tak źle :) jeśli masz opcję wyjścia z kryzysu- samotności.Poznawaj te kobiety, nie zawsze wygląd świadczy o wnętrzu drugiej osoby. powodzenia

Gość gość
22:51 nie zawsze seks zbliża. Mnie facet olał po seksie. To raczej kobiety się coraz bardziej angażują po seksie a dla faceta seks nic nie znaczy.

Gość gość
gość dziś Tak.Sex zbliża.Bardzo ci współczuję że cię zdradziła bo to okropne cierpienie.Ale nie pisz że cierpisz z powodu braku seksu bo nie jest aż tak źle usmiech.gif jeśli masz opcję wyjścia z kryzysu- samotności.Poznawaj te kobiety, nie zawsze wygląd świadczy o wnętrzu drugiej osoby. powodzenia xxx Oj właśnie nawet nie wiesz jak bardzo cierpię... ten brak seksu jest chyba jeszcze bardziej męczący, niż po prostu samotność. Do tego jeszcze doszedł brak masturbacji... co ma pomóc w znalezieniu partnerki... nie wiem, czy podołam:/

Gość gość
gość dziś 22:51 nie zawsze seks zbliża. Mnie facet olał po seksie. To raczej kobiety się coraz bardziej angażują po seksie a dla faceta seks nic nie znaczy. xxx No i właśnie któraś mogłaby się zbytnio zbliżyć, co spowodowałoby ich cierpienie, a tego nie chcę. Każdy facet i każda kobieta jest inna. Niektóre kobiety traktują seks bardziej instrumentalnie, niż niektórzy faceci.

Gość gość
Sam nie wytrzymujesz bez seksu a jednak masz jakieś dziwne podejście do kobiet bo skreślasz je na podstawie ubioru czy wyglądu bo wydaja ci się puszczalskie. Nie rozumiem tego:-( Czyli znaczy się ze ty jako facet możesz mieć potrzeby ale kobieta już nie??? Co to za hipokryzja:-D sam nie wytrzymuje bez seksu ale kobieta to już tak nie może mieć?:-D To już wiem jaki masz defekt, jesteś zakłamanym palantem który skreśla kobiety bo mu się wydaje że one mogą lubic sex:-D

Gość gość
a jeszcze dodam że najczęściej faceci którzy oceniają tak łatwo dziewczyny i skreślają z tak błahych powodów mają jakiś problem z łózku. Albo ich sprząt zawodzi albo nie wytrzymują długo dlatego wtedy każda kobieta co nosi dekold to d*****.:-) autorze jaki jest twój defekt? przyznas się?:-)

Gość gość
to bardzo płytkie,że oceniasz kobiety po ubiorze..zdziwilbys sie,ale niejedna szara niepozorna myszka może sie okazać łatwiejsza niż taka wylaszczona pewna siebie,świetnie i seksownie ubrana kobieta to,ze sie ubiera odwaznie nie oznacza,ze jest taka hop do przodu..moze po prostu lubi ladnie wyglądać? /Do tego jeszcze doszedł brak masturbacji... co ma pomóc w znalezieniu partnerki... nie wiem, czy podołam:/ - a to to juz w ogole bzdura taka ze nie wiem,skad to w ogole wziąłeś :O niby jak to ma pomóc,chyba tylko w zwiekszeniu parcia na seks i wlasnie w zwiekszeniu pokusy seksu a chyba nie o to chodzi,zeby kogos szukac napedzanym tylko przez seks..przez to masz wiecej pokus i wlasnie takie dylematy dziwne jakie masz. To juz moim zdaniem lepsza masturbacja i szukanie na spokojnie kobiety niz brak masturbacji ale takie cisnienie na seks straszne ja sama jestem dziewicą mam 23 lata prawie i bez masturbacji nie dałabym rady i tak mi ciężko często. No ale nie zamierzam szukać kogoś tylko dla zabawy a jakoś nitk sensowny mi sie nie trafił jak na razie

Gość gość
wiadomo,ze masturbacja to nie to samo co normalny seks ale na pewno jednak jakoś to pomaga i jakąś ulgę daje facetowi moze nawet jeszcze bardziej wiec po prostu moja rada - wroc do masturbacji i spokojnie szukaj partnerki :) nie widze sensu zadnego w az takiej wstrzemiezliwosci,no chyba,ze dewotem jakimś jesteś i myślisz,że to grzech :D a to nic złego przecież

Gość gość
brak masturbacji duzo facetowi daje - przedewszystkim podnosi testosteron i pewnosc siebie, dzieki czemu latwiej podejsc i zagadac do kobiety... Poza tym taki seksualny stan gdy sie mocno chce jest bardzo wskazany, napalony facet jak gada z kobieta to ma duzo grubszy i bardziej meski glos, delikatnie krazy w okol seksu... a jak mu sie nie chce "nie wiedziec o czym z kobieta gadac", bac sie podejsc i zagadac, bac sie tanczyc albo dotykac

Gość gość
jak dla mnie autor jest zwyklym stulejarzem, skad ten pomysl? ciagle wymowki, wymowki i wymowki... p******lby ale swiat jest zly, kobiety ladnie ubrane, latwe i w ogole wszystko jest nie tak tylko autor z******ty

Gość gość
Nie, nie mam problemów łóżkowych. Stulejarzem na pewno nie jetem;) wzwód mam raczej długgotrwały i o ile przy tak długiej wstrzemięźliwości, doszedłbym pewnie dość szybko, o tyle praktycznie od razu mógłbym się kochać drugi raz - o wiele dłużej.

Gość gość
To sobie z********a i nie jęcz, po to właśnie jest taka możliwość żeby nie brać sobie pierwszego lepszego partnera/ partnerkę do łóżka, ludzie... wszystko jest dla ludzi. Nie chcesz seksu żeby Cię nie nękała potem dziewczyna ok, nie chcesz iść do d***** bo nie możesz się przemóc ale zwal sobie w końcu bo to szukanie może długo potrawać.

Gość gość
Ktoś wyżej dobrze napisał - kiedy facet się nie masturbuje, zachodzi naturalna potrzeba szukania partnera, do czego organizm nas przestraja. Kiedy się masturbujemy, obniżamy poziom testosteronu, nie mamy takiej śmiałości zagadywać do kobiet, bo organizm myśli, że uprawiamy seks, więc parcia nie ma.

Gość gość
Kuzwa zaraz mnie tu cos trzepnie:-) Jak można określać po wyglądzie czy dziewczyna jest puszczalska czy nie???? Ja lubię się ładnie ubrać, wyglądam na sex maszyne a faceci są wielce zdziwieni ze ze mną trzeba trochę pochodzić zanim zdecyduję się na seks. Miałam dwóch facetów, kilka lat rpzerwy miedzy jednym a drugim. Nie puszczałam się nigdy i zawsze szanowałam. Dobrze ktoś wyżej napisał ze często te szare cichutkie myszki są zwykłymi dupodajkami a faceci idioci takich szukają na zonę heheh

Gość gość
Już nie przesadzaj, ja ostatni raz miałam w 2011 i nie narzekam :D

Gość gość
gość wczoraj Kuzwa zaraz mnie tu cos trzepnieusmiech.gif Jak można określać po wyglądzie czy dziewczyna jest puszczalska czy nie???? Ja lubię się ładnie ubrać, wyglądam na sex maszyne a faceci są wielce zdziwieni ze ze mną trzeba trochę pochodzić zanim zdecyduję się na seks. Miałam dwóch facetów, kilka lat rpzerwy miedzy jednym a drugim. Nie puszczałam się nigdy i zawsze szanowałam. Dobrze ktoś wyżej napisał ze często te szare cichutkie myszki są zwykłymi dupodajkami a faceci idioci takich szukają na zonę heheh xxx Uwierz mi, że można. Tak samo, jak z twarzy niektórzy mają możliwość wyczytania, czy dana osoba jest uczciwa, czy krętacz. Uczą tego też w policji, a niektórzy mają taki dar wrodzony. Podobnie można rozróżnić uczciwą laskę, od takiej, która tylko szuka bolca na lewo i prawo. Nie chodzi absolutnie o poznawanie na bazie ubioru, a już na pewno nie tylko.

Gość gość
racja