Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rora

W lózku zrobię wszystko dla swojego faceta

Polecane posty

Gość rora

Moj facet bardzo mnie podnieca. Jocham go i uwielbiam. Kazdy skrawek jego ciala jest dla mnie wyjątkowy. Mialam kilku facetów ale z z żadnym nie bylo mi tak cudownie jak z nim. On tez mowi ze jestem pierwsza kobieta z ktora tak uwielbia sie kochac. Przy nim przezywam orgazmy i wciąż sie podniecam kiedy myślę o tym jak sie kochamy. Uwielbiam robic mu dobrze, brax do buzi, z innymi tego nie lubilam. Uwielniam lizac kazdy skrawek jego ciala. On tez ale to facet wiec oni niby bardziej sa napalen. Czy to normalne by kobieta byla tak napalona?

Gość gość
nie to nie jest normalne.

Gość
gość dziś no oczywiście ze nienormalne.:D:P Powinna sie go brzydzić.:D:P ja np. lubie robić malinki-nie tylko na szyi. Moj były jak gdzieś pojechał to zastanawiał sie jak zdejmie koszulkę...:D:P

Gość gość
brać do buzi, a fu, już teraz nie pocałuję się chyba z żadną babą, bo ich gęba to szambo

Gość gość
Tak tylko dlaczego twierdzisz że mężczyźni są bardziej napaleni.Ci myślący penisem są najgorsi niż ci co myślą uczuciami,rozumem.

Gość gość
glębokie gardło z połykiem też zrobisz ?

Gość gość
A czy robi na Ciebie siusiu?

Gość rora
Nie brzydze sie nim bo batdzo go kocham

Gość rora
nie siusia na mnie bo pissing nas nie kręci, w kazdym razie natazie nie. Wciąż mysle tylko o nim o tym ze biore mu do buzi. Ma cudownego, z******tego w dotyku. Luzanie go, ssanie bardzo mnie podnieca. Dziewczyny czy wy tez tak uwielbiacie swoich facetów? Na dodatek moj jest bardzo przystojny i jestem cholernie o niego zazsrosns.

Gość
ja jestem zawsze jestem cholernie zazdrosna.:D:P Nawet jeśli nie jest jakoś bardzo przystojny.:D:D:D i nawet jeśli nie jest mój, ale np. mógł być/mieliśmy jakiś bliższy kontakt...ale nie da sie "mieć" wszystkich facetów.:D:P tym bardziej ze jednak rzadko wychodze z inicjatywa.:P i chyba naprawdę masz na jego punkcie jakiegoś fiola.:D:P

Gość
bo ok rozumiem cie jesteś na niego napalona i to jest normalne, ale po co cały czas drążysz ten temat?! :D:D:P

Gość gość
a teraz odpowiedz uczciwie, rora, czy dupke mu wylizesz tuz po defekacji?jak kazdy skrawek ciala to kazdy.....

Gość gość
ja tez robię wszystko

Gość gość
Chira jestes autorko. Aby kobieta takie rzeczy robila. Ja rozumiem ze facet chcevmiec przyjemnisc ale zeby kobieta myslala o prxyjemnosci. Dziwka z ciebie

Gość gość
Czemu nazywasz ja d***** trutniu!? To jest normalne w związkach! Idioci z Was!

Gość
gość dziś no skandal...:Djak kobieta może czerpać przyjemność z seksu?! :D:D:P

Gość Wiba234
ale ciemnota mowiaca ze kobieta nie moze miec przyjemnosci z seksu. kobieta która robi to i nie ma przyjemnosci to właśnie jest d*****.

Gość gość
Good girl s********j d*****.

Gość gość
sadze ze te wszystkie negatywne komentarze sa pisane przez facetow niedorobionych, ktorzy nie wiedza co to super sex obopolny

Gość gość
to chore, powinnaś się leczyć :O

Gość gość
Ja zrobię tylko to, na co sama mam ochotę, a wiele rzeczy mnie brzydzi. Facetowi nalezy robic łaskę (nie laskę), wtedy szaleje za nami i nas szanuje.

Gość gość
Ja jako kobieta nie widze w tym nic zlego ze bierze do buzi czy lize swojego ukochanego... ech... co z Wami ludzie? ja swojemu tez biore do buzi i uwielbiam gdy wtedy trzyma mnie za wlosy i przycuska do jader

Gość Adiqwe
Uwielbiam kiefy moja kobieta bierze mi do buzi, robi to naprawde cudownie. Ja tez statam sie cieszę jej wylizacjak najlepiej

Gość gość
uwielbiam kiedy facet mi lize c**elke

Gość rora
ja tez uwielbiam by mi lizano i nie znam kobiety ktora tego nie lubi. No chyba ze facet robi to bez wyczucia.

Gość gość
A połykasz?

Gość rora
Nie polykam ale czasem cos w buzi zostanie. Poza tym najczęściej jest tak ze nie biore do końca tylko potem wchodze ma niego

Gość gość
Kiedy czytam jacy pisza tu zdziwieni ludzie ze do buzi sie bierze, ze lize wzajemnie to az mi Was zal bo widze ze wasz sekx to tylko kobita w joszuli nocnej, facet w podkoszulku i skarpetki prze zgaszonym świetle, raz raz bara bara

Gość gość
Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzią a potem dziwia sie ze partner partnerka zdradzaja