Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladona

kupowanie ubrań, a nie ścierek

Polecane posty

Hejaszki! Jakiś czas temu przerzuciłam się na zdrową żywność i takie jakby bardziej świadome funkcjonowanie. Powoli wdrażam różne wyznaczane sobie cele, a teraz przyszedł czas na ciuszki :) będę dążyć do tego, żeby zakładać jakościowo dobre rzeczy i takie, które skóra lubi - oddycha itd. a że nie ma takich w sieciówkach poza sportowymi, a mi daleko do stylu sportowego ;) ubieram się raczej elegancko i zależy mi na tym, żeby utrzymać klasę przy jednoczesnym wyborze dobrych rzeczy. No i już w ogóle cud miód jakby to było rodzimej produkcji :) gdzie odnaleźć takie miejsca?

Gość kwakwaczka
w lumpeksie

Sam mam ten problem i czasem udaje mi się trafić na sklepiki, przeważnie internetowe - perełki, ale są to męskie ciuchy. Jednak większość kupuję na Ebay. Dużo też zwyczajnie oddaję do uszycia.

Gość gość
w sieciowkach masz tego mase wystarczy tylko dobrze przesuwac wieszaki i mozna znalexc perelki, albo polować na sale! i wtedy kupowac mniej ciuchow, ale drozszych.

Gość zymza
chyba żartuje tutaj poprzeedniczka, w sieciówkach to masakra na wieszakach wisi a nie coś co jest porządnie uszyte z porządnego materiału. ja uważam, że dobrze trzeba przeszperać internet żeby znaleźć takie butiki projektantów ale nie gwiazd gdzie bluzkę kupisz za 1000 zł tylko w normalnych a przynajmniej nadal przyzwoitych cenach. ew. sklepiki porządne internetowe - kiedyś taki dla dzieci znalazłam, marki były tylko takie sprzedawane, które stawiały na jakość. na pewno są też takie dla dorosłych trzeba tylko sporo czasu poświęcić na buszowanie po necie

Gość gość
W każdej sieciówce z wyższej półki można spotkać ubrania z bawełny , lnu, jedwabiu albo z dodatkiem wełny, alpaki, angory. Przeglądnij najpierw sklepy internetowe tych marek, jak znajdziesz co cię interesuje, zapisz sobie w notatniku . Potem wybierz się na spacer po sklepach , oglądaj jak ciuszki są uszyte , jaka jest jakość materiału , przymierzaj , kupuj.

Gość gość
a w lumpreksach szukałaś?! tam jest kupa rzeczy dobrej jakosc i dobrych marek za bezcen ja ostatnio wytarczalam caly wor niebieski bluzek, swetrow, spodni, sukienek i nawet mi ten twoj tysiak nie marzyl zeby tam wydac pzdrawiam

Gość pisaq
ewentualnie sklepy, które własnie na jakośc stawiają. ja jakiś czas temu odkryłam z polecenia znajomej która zamawia rubin fashion. duża zawartość naturalnych tkanin i przede wszystkim kompletny brak ubrań z czajnatałn. ani razu nie nadziałam się nawet na jakieś sterczące nitki!

Gość gość
Poszukaj w internecie. Nie patrz na sieciówki. Zobacz też w sklepie http://modana.com.pl mają dobrej jakości rzeczy.

Gość gość
Koło mnie w CH sklep ma taka polska sieć Blue Shadow - szyją w Polsce, z sensownych materiałów, modne kroje. Polecam. Trochę drożej niż zwykła sieciówka, ale bez przesady - ciuchy oryginalne i dobrej jakości więc się opłaca

Gość gość
Nowe, tanie, markowe, dobrego gatunku i w atrakcyjnych cenach ciuszki dla dzieci znajdziesz na www.mlmportal.pl

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość gość
Polecam www.primoda.com.pl ubrania wysokiej jakości wszystkie szyte w Polsce w gatunkowo najlepszych materiałów

Gość gość
http://www.boomoo.pl/ Śliczne, stylowe sukienki, sweterki, body, tuniki, bluzki i bluzy wyprodukowane w Polsce i Unii Europejskiej.

Chcesz się poczuć jak prawdziwa gwiazda? Zacznij od bielizny! Zaopatrz się w stanik Star w wyjątkowym i seksownym czarnym kolorze! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.