Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy schudnę po...? Kilka pytań.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 16 lat. Mój wzrost oraz waga jest tutaj nie ważna. Chciałbym spytać po prostu czy.... Od 4 stycznia przestałem jeść słodycze, fast foody i pić nawet śmieciowe napoje. Pije tylko wodę mineralną, staram się zdrowiej odżywiać i codziennie wieczorami ćwiczę intensywnie znana większości tabate oraz jezdze na rowerze takim domowym po 30 minut - również dość intensywnie. Nie mam ulozonej żadnej diety po prostu jem mniej. Czy poprzez takie coś widoczny będzie efekt mojego odchudzania? Czy w ogóle schudne? Zależy mi na utraceniu tluszczyku z klatki piersiowej i brzucha do maja, de fakto do najpulchniejszych też nie należę. Czekam na wasze rady.

Gość gość
Zależy mi na szybkich odpowiedziach.

Gość gość
Nikt tutaj nie jest wróżką;) Ćwiczenia i odstawienie tego całego badziewia powinno ci pomóc, bo to dobry kierunek, ale nie wiem, w którym miejscu tłuszcz zejdzie ci szybciej. Bo to najprostsza metoda; MŻ i ćwiczenia na odchudzanie. A waga i wzrost maja znaczenie przy takim pytaniu, bo jak ważysz 50 kg to ciężko będzie jeszcze schudnąć, ale jak masz nadwagę to będziesz chudł szybciej;)