Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z ciekawości spytam

ty enuzjasto analu pochwal się swoimi podbojami

Polecane posty

Gość z ciekawości spytam

Ile razy cię spenetrowano analnie? Uciekłeś z tamtego tematu i nie odpowiedziałeś. Nieśmiałość cie ogarnęła?

Gość gość
to pedzio lubi to

Gość gość
Jaki to był temat.

Gość gość
Jestem kobietą i kocham anal. Mam teraz ogromną ochotę ale partner słodko śpi i wstaje za 5 godzin :( chyba założę mój nowy koreczek żeby chociaż trochę sobie ulżyć

Gość gość
Kochać to można psa. I jeszcze pod kobietę się podszywa.

Gość gość
Bo jestem kobietą. Nie mogę doczekać się jutra :(

Gość gość
Eunuchem zostałeś? To masz problem, nie p*****asz już.

Gość gość
Anal jest niebezpieczny. Bezsensowny.

Gość gość
Jest bezpieczny i bardzo przyjemny ;) Jestem w związku 8 lat i żyje, moja dupa też jest zdrowa. Przynajmniej raz na tydzień w dupkę musi wejść bo inaczej mnie roznosi. Początki bywają trudne ale wszystko jest w głowie. Najlepszy i najmocniejszy orgazm

Gość z ciekawości spytam
W temacie nie chodziło jaki jest anal, o jego ocenę, tylko o to, by entuzjasta się wypowiedział na temat ile razy jego spenetrowano analnie, czy mu się podobało.

Gość gość
Poczytaj o nietrzymaniu kału zanim zaczniesz zmyślać.

Gość gość
jak tak robilem to do mojego czł... przykleiła sie brązowa śmierdzącca maź. w necie przczytałem że to mogło być g****o dziewczyny. Więc z nią zerwałem, bo myślałem do tej pory ze ona kupy nie robi. a fe!!!

Gość gość
A entuzjasta to facet, nie kobieta. No dawaj kolo, nie podszywaj się pod kobietę, tylko pisz? A może nie masz takich doświadczeń z kobietami, to może koledzy cię w******** analnie?

Gość gość
Nietrzymanie kału po analu? Głupoty. Chyba po rzezi analnej a nie po seksie. Pokaż proszę rzetelny artykuł na ten temat.

Gość gość
I nasz kozak, poszedł spać zawstydzony.

Gość gość
ten 00,04 to faceci podszyw pod kobiety robia

Gość gość
Nie jestem podszywem ale cóż skoro tak uważasz nie będę polemizowała z tobą dłużej. Zobaczyłam w tytule "anal" a akurat mam dużą ochotę więc liczyłam na ciekawą rozmowę. Tak czy inaczej, miłej nocy bo chyba nie porozmawiamy o temacie.

Gość gość
Nie chce mi się szukać bo słabo mi na samą myśl o tej przypadłości. Wpisać hasło w google i voila. Wystarczy że zdarza się niektórym by bać się, że zdarzy się mnie.

Gość gość
0-18 Pytanie było do kafeteryjnego gwiazdora, co tu stale pisze o analu, ale uciekł z podkulonym ogonkiem. Nie odpowiedział sam, tylko wiele razy podszywał się pod kobiety ubóstwiające anal. Śmiech na sali.

Gość gość
wady wrodzone ośrodkowego układu nerwowego, a więc mózgu i rdzenia kręgowego urazy uszkadzające ośrodkowy układ nerwowy, przerwanie rdzenia kręgowego, guzy nowotworowe i stany zapalne ośrodkowego układu nerwowego. rwa kulszowa - u około 25% chorych występują zaburzenia kontroli oddawania moczu i stolca. po zabiegach neurochirurgicznych część chorych nie potrafi w pełni kontrolować wydalania stolca i/lub moczu stwardnienie rozsiane (SM) - wielu pacjentów skarży się na zaburzenia kontroli defekacji rozszczep rdzenia prowadzi w 80% przypadków do nietrzymania stolca

Gość gość
Nie wiedziałam o tym i lekko zdziwiło mnie co do mnie piszesz :) ale ok, rozumiem w czym problem. Facetem to ja nie jestem chociaż szczerze wam zazdroszczę fizjologiczne łatwiejszego życia. Skąd tyle przesądów na temat analu? I uprzedzeń? Lekarze mówią o faktach, wystarczy zapytać. Anal jest bezpieczny i przyjemny dopóki o to zadbamy. Nic na siłę i nie za szybko. Bardzo ważne jest odpowiednie nawilżenie, najlepiej specyfik na bazie wody. Wazelizny nie polecam. Gdyby był taki bardzo "bee" to zwykle zatwardzenie też by musiało takie być. Nie wspominając o badaniach od pupy strony... :)

Gość gość
Przeczytałam na necie wypowiedź kobiety która twierdziła że zrobiła to dla faceta a skutkiem była ta dysfunkcja jak ujęła wykluczająca z życia. Nie wiem czy prawdziwe, ale zapamiętane.

Gość gość
Jeśli zamiast rozgrzewki 'wepchał' jej penisa od tak - możliwe, ale jest to uraz w pełni do wyleczenia. Jednak gdy jest nawilżenie, odpowiednie pieszczoty (przed pierwszą penetracją najlepiej podczas zwykłego seksu dołożyć dotyk odbuty lub palcówke i powtarzać to często ) nie ma prawa stać się nic złego.

Gość gość
A może niektórzy mają pecha :o

Gość gość
Trochę wiedzy z zakresu anatomii i dowiesz się, że to niemożliwe ;)

Gość gość
Tylko pedau będzie w doopę yebał. Albo wasze maciory są tak rozepchane ,że mikrofajfusami w doopie tylko poczujecie. A ta kurfa analna co się reklamuje, to niech sobie wsadzi palca w doopę i wyliże jak ją roznośi. Kałowa panienka. Kupa mlask panienka mlask. Pewnie mu obciąga po analu. I kupa zamiast plomb.

Gość gość
anal jest super :) a boją sie go tylko PISodewotki od kaczyńskiego :D