Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parolinaaaa

problem z kartą sim

Polecane posty

Gość parolinaaaa

Witam. Ostatnio przedłużyłam umowę z Orange. Wzięłam dodatkowo pakiet internetu 5gb i otrzymałam do tego kopertę z kartą 3G/R-uim/LTE. Kobieta z salonu powiedziała mi którego dnia należy wysłać smsa BLOKUJ na 80148 i z tego co zrozumiałam miał on zablokować moją obecną kartę i po tym mam korzystać tylko z tej nowej. Zrobiłam tak jak poleciła i nic. Otrzymałam tylko smsa zwrotnego w stylu ta usługa nie jest aktywna w twoim planie taryfowym. Nic z tego nie rozumiem. Miał może ktoś tutaj podobny problem? :(

Gość gość
Przecież jest biuro obsługi klienta BOK 24/dobę, to tam pytaj. Poza tym babka z salonu dała ci swój nr na umowie, to dzwoń do niej, albo na nr salonu. Tutaj nikt nie zna twojego problemu, ani nie może sprawdzić w systemie, więc ci nie pomogą.

Gość Sunsin
Pamiętaj tylko, że jak dodajesz usług to nie zawsze stara karta jest wstanie im sprostać czasami trzeba po prostu wymienić kartę, czasami inne urządzenia jakie dostajesz mają inne rozmiary kart wymagane, poczytaj sobie na ten temat - https://virginmobile.pl/klub-virgin-artykuly/technogig/karta_sim fajnie jest to tutaj opisane w artykule na stronie Virgin Mobile