Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Watpliwosci co do chlopaka ....

Polecane posty

Gość gość

Witam was wszystkich. Otoz mam problem.... I chyba nie mam nawet komu sie wyzalic... Mieszkam za granica, mam faceta jestesmy razem 2 lata. Wszystko niby jest ok ale mam wrazenie ze mam go dosc! Nie wiem niby go kocham ale czasem mnie tak wku***** ze mam ochote sie spakowac i wyjsc. Mamy troche inne tradycje i poglady na zycie. On nie potrafi w domu usiedziec lazilby tylko to tu to tam. Caly czas cos! I od razu mowie ze nie chodzi o zdrady bo gdybym chciala to ciagnalby mnie ze soba! Jego zycie to jest pub. Musi byc codziennie w jednym swoim ulubionym pubie. I na poczatku rzeczyeiscie razem tam bywalismy i dolaczali do nas znajomi. Ale ja juz mam dosc! Chciala ym posiedziec w domu z nim, poogladac tv tak po prostu. Najlepiej to wogole w domu nie siedziec. Do tego nie robi nic co w domu facet powinien robic. Jak mowie to moim kolezankom to mowia ze wyolbrzymiam ze dobry facet ze dobrze zarabia ze za wszystko placi itd. Ale to nie wystarcza... Chcialabym troche czasu zeby mi tez poswiecal. Ma ktos tak jak ja? :/

Gość gość
ile on ma lat? macie tez wspolne wieczory? co by bylo jakby pojawilo sie dziecko

Gość gość
On ma 30 ja 25. No wlasnie on mowi o dziecku. Jak ja moge miec z nim dziecko jak wtedy juz zostalabym pewnie sama ze wszystkim.

Gość gość
No wlasnie wieczory glownie spedza w pubie. A jak jest w domu to wiecznie ktos do nas przylazi! Z jego znajomych.

Gość gość
moze ogranicz troche te wizyty znajomych u was i przyzwyczj, naucz go przyjemnosci w byciu tylko z toba. Jakies powolne zmiany, nowe zasady zycia, zebys ty czula sie dobrze.

Gość bella  86
Taka osoba się raczej nie zmieni, zakazy, nic nie dadzą, chyba, że na krótką metę. Masz do wyboru, akceptujesz, albo nie.

Gość gość
Tylko nie wiem jak zaczac? On uwaza ze siedzenie w domu jest nudne a jak za dlugo lexy i oglada tv to go kregoslup boli :/. Ja za duzo krzycze przez to jego wychodzenie i duzo sie klocimy. Moze powinnam to olac i pokazac mu ze ja tez zaczne wychodzic? Znalesc sobie jakies zajecie np silownia itd. Nie wiem juz co robic...

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec co on myśli, czuje , napisz do świetnej tarocistki Sofii. Ona Ci wszystko wyjasni. Jej email tarocistkasofii@wp.pl