Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwiazek z mlodszym od siebie moze przetrwac?

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata i dziecko. On jest ode mnie 5 lat mlodszy. Pracujemy razem. Odkad pamietam traktowalam go jak smarkacza. Ostatnio cos sie zmienilo, zaczal mi sie podobac fizycznie ale nic z tym nie robilam, bo powaznie podchodze do zwiazkow a to przeciez nie ma sensu (Prawda ze nie ma?). Poszlam ktoregos dnia z ludzmi z pracy do pubu wieczorem. Dotknal mojej reki gdy opieralam sie o blat. Odruchowo szybko zabralam swoja. Urazilam go chyba bo mnie potem unikal. Potem byla przerwa swiateczna, wiec zapomnielismy chyba o calym zdarzeniu (jesli moge to tak nazwac) i znow jestesmy dla siebie mili. Snil mi sie nawet. Ze spalismy obok siebie :)

Gość gość
Czasami sie zastanawiam " czemu by nie sprobowac" A potem myslami typu : ze zmarnuje mu zycie, bo moze miec mlodsza kobiete i swoje dziecko (ja nie chce wiecej dzieci) sprawiam sobie zimny prysznic

Taki związek ma szansę i nie musisz nikogo tutaj pytać bo to zależy tylko od Was samych.I nie zakładaj z góry co on czuje bo tego nie wiesz.Może on właśnie ceni to,że jesteś starsza?Macie wspólne tematy i jesteś doświadczona? Sama mam faceta 6 lat młodszego i nic bym nie zmieniła.To zależy od Was jak już mówiłam.Wiek nie ma nic do rzeczy bo i z facetem 10 lat starszym można mieć piekło.

Gość gość
Jak miedzy wami sie zaczelo? A nie mialas obaw typu ze chce sie zabawic, nabrac doswiadczenia itd

Gość Laura2777777
Może ,jesli takich lubisz... Ja np uwielbiam starszych :)

Gość gość
Tez uwielbialam starszych, a poglad jakos sam sie zmienil... 40 latkowie moga byc beznadziejni, bo sa zmeczeni, po przejsciach i nie chce im sie itd.

Nie miałam takich obaw bo poznałam go w bardzo trudnych chwilach.Byłam kilka lat z facetem 10 lat starszym ode mnie,który mnie olał jak zachorowałam ciężko.Byłam wrakiem człowieka,przeszłam z ex piekło ale nie będę się tu rozpisywać.Podczas leczenia źle się poczułam na ulicy i tak poznałam J.Niby zabawnie ale od słowa do słowa zaczęliśmy się spotykać.Na początku nie wiedziałam dokładnie ile ma lat,wyszło w praniu chociaż na dzień dobry wiedziałam,że musi być młodszy ;).To jaki dla mnie był przez kilka ostatnich lat utwierdziło mnie w przekonaniu,że wiem nie ma nic do rzeczy.Każdy jest inny.Starszy może być dzieciakiem a młodszy może być naprawdę dojrzały i odpowiedzialny.Powodzenia :)

Gość gość
Co mi jeszcze "stoi na przeszkodzie" to ze razem pracujemy. I jak to wplynie na jakos pracy, na skupienie. Juz teraz ciezko mi jest sie skupic a co dopiero gdyby...

Gość gość
starsi sa bardziej dojrzali.

Gość gość
facet po 50 jest juz stary.

Gość gość
Gorzej się skupić na pracy jak jesteś niespełniona. Nie blokuj sobie szansy na szczęście Może akurat?

Gość ranac5991
16:53 Czyżby starszy oznaczał dojrzalszy?Jesteś tego pewna?Brat mojej matki to już stary koń,a dalej zdradza swoją żonę na prawo i lewo,j****y śmieć,pop*****lec. Dlatego autorko,miej w d***e to co inni mówią,może akurat wam się uda.Pozdrawiam.

Gość lokazlna
nie nastawiaj sie na milosc do grobowej deski, ale sprobuj :) moze to bedzie tylko przelotne zauroczenie, flirt, romans, ale jak nikt nikogo nie zawiedzie, to nawet po ew. rozstaniu mozecie byc w dobrej komitywie. sprobuj, powodzenia :)

Gość gość
20:54 - mądrze prawisz!:)

Gość gość
kilka lat to zadna roznica:) warto sprobowac dla milosci:)

Gość Czy zwiazek z mlodszym
Jak to mowia... pozyjemy zobaczymy... Postanowilam, ze w lutym urzadze domowa impreze i zaprosze znajomych z pracy w tym jego. Oczywiscie juz sie zgodzil. Poza tym idziemy do kina, rowniez grupowo, ale to zawsze jakis start... Z randka czy czyms takim jakos nie odwaze sie wyskoczyc. Mysle ze warto sie najpierw zblizyc do siebie na stopie kolezenskiej ;) Dzis celowo usiadlam blisko niego, poprawiajac pare rzeczy na jego komputerze. Byl bardzo zaklopotany z poczatku, od razu wyjal telefon i zaczal w nim nerwowo cos przegladac. Potem jakby ochlonal i sie przysunal. Mile takie drobne flirty.

Cos na pewno jest z tym gorszym skupieniem jak jest sie niespelnionym....

Gość ranac5991
No mówię Ci dziewczyno,próbuj i miej wyj****e w to chore społeczeństwo,które toleruje brata mojej matki,p********o k***istrzała,co zdradza swoją żonę na prawo i lewo i to często z 18 latkami,stary chuj po 50.

Niestety, nie jest to takie proste jakby sie wydawalo... Po roznych sytuacjach, po ktorych nie mialam watpliwosci ze jest zainteresowany, postanowilam sie troche "otworzyc". Gdy sobie "czatowalismy" po pracy, napisalam mu ze wczesniej traktowalam go jak dziecko ale od pewnego czasu to sie zmienilo, ze bardzo mi sie podoba, tylko ze martwi mnie czy on jest gotowy ... napisalam ze chce go kolo siebie (akurat bralam kapiel), napisalam ze jestem w wannie i moglby do mnie dolaczyc :) Nie spodziewalam sie takiej reakcji, napisal ze miedzy nami do niczego nie powinno dojsc i lepiej dla mnie tak bedzie, bo on nic nie ma. Wiec odp ze to sie dla mnie nie liczy i ze czasami w zyciu najlepsze sa rzeczy do ktorych nie powinno dojsc. Na tym rozmowa sie urwala, bo nie potrafilam nic wiecej napisac... Potem nie potrafilismy na siebie spojrzec przez jakis czas, moze tydzien. Pozniej juz wszystko wrocilo do normy. Teraz gdy gdzies razem wychodzimy (wspolnie grupa) zawsze otacza sie dziewczynami i pokazuje jaki to jest zadowolony, wiec przestalam na niego zwracac uwage bo cokolwiek nim kieruje, przestalo mnie to interesowac. Byla tez taka sytuacja, ze jeden z kolegow z pracy zaczal mnie bajerowac, wiec zaczelam sobie z nim zartowac. Wtedy mlodziaszka cos ruszylo, bo olal swoje kolezanki ze tak powiem i wdal sie do dyskusji, i obydwoje zaczeli komentowac moje zwyczaje itd. Wczoraj jedna z kolezanek rzucila ze jestem za szybka, to on od razu podchwycil temat i powiedzial ze jestem zdecydowanie za szybka. Bede czekac kilka miesiecy az zrobi pierwszy ruch. Dziekuje, to nie dla mnie. Moze gdybym miala 20 lat to czemu nie, ale czuje sie na to za stara :) wystraszylam chlopaka i tyle w temacie

Gość gość
mozesz sprobowac

Gość gość
mlodzi sa najlepsi.

Gość gość
może ale góra kilka, kilkanaście lat. Nie więcej.

Gość gość
kobieta zawsze szuka sprawnego dupczyciela i dlatego stawia na młodość facet zawsze w końcu szuka partnerki do rozrodu i dlatego prędzej czy później stawia na młodość

Gość gość
za bardzo sie pospieszylas .to on powinien zrobic 1 krok.

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pani w takim związku lub zna Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia proszę przesyłać na maila: wer.stanuch@gmail.com. Pozdrawiam.