Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedykolwiek robiliście sobie test na IQ ?

Polecane posty

Gość gość

albo inne testy np na pamięć, czas reakcji itp ?

Gość Laura2777777
tak, zrobiłam wieke testów, najniżej mi wyszlo chyba 108, a najwyżej 150. Ale pewnie mam około 115-120- bo zwykle mialam taki wynik

Gość gość
Laura ty się nadajesz tylko do obciągania menelom

Od 113 do 140. Jak byłem dzieciakiem, jakaś babka pedagog oszacowała moje iq na 127...

Gość gość
A moje iq wynosi 60

Gość gość
99% testów online z internetu to pic na wode fotomontaz ;) kiedys robilam test w programie komputerowym gdy bylam na obozie językowym, test profesjonalny nie pamietam juz na podstawie jakiej skali, ale wyszlo mi 101 czyli normalna średnia, najwiecej w naszej grupie miała koleżanka 110, a najmniej 88 ;) ludzie porobili sobie testy w necie, a potem piszą bzdury że mają niby 120-130-140 niektorzy fantazjują z cyferkami 150-160 buhaha ;) inteligencja nie oznacza sukcesów w życiu, ale bez przesady, ktos kto ma 130-150 raczej nie gnije na żałosnych forach, nie dyskutuje jak opętany o jednym i tym samym, ma otwarty umysł w przeciwienstwie do 99% kafeterian którzy są jak krowa na pastwisku, tępi i ograniczeni, a sensem ich życia jest żarcie, wydalanie, kopulacja, bachory, kto jest większym złodziejem pis czy po i zakupy w biedronce 🖐️

Gość gość
Ja robiłam profesjonalny test w poradni jako dziecko i wyszła mi inteligencja ponadprzeciętna :)

Gość gość
00:14- ale z tym sie akurat z Toba nie całkiem zgadzam bo mozna sobie nawet kiepsko radzic w zyciu i byc bardzo inteligentnym, najwieksi artysci popadali w nałogi czy zyli w nedzy:P

Gość gość
Tak. Wyniki miałam zazwyczaj ok 130. Uważam, ze to bez sensu, bo test nasze zdolności mierzy jednowymiarowo (tzn dostepne testy badaja nasze zdolności matematyczno-logiczne, a co z resztą?).

Gość gość
Tak na studiach, zrobili mi 2 razy.

Gość gość
test iq duży temat, nie uwzględniam go już mam prawie 30 lat w nauce miała bardzo dobre wyniki a test ten nie zawsze oddaje to co jest na prawde u dzieci owszem, ale później różnie to bywa wystarczy stres ból głowy przemęczenie a nawet ospałość czy rozdrażnienie i wynik inny. bo nasz układ nerwowy już nie działa tak sprawnie/

Gość gość
Większość Polaków ma IQ ok 97-99 , nie jestesmy az takimi debilami. Najbardziej inteligentni na świecie są mieszkańcy Singapuru, dalej Japonia, Korea Południowa, Chiny

Gość gość
w nauce miała bardzo dobre wyniki x wyniki w szkole moim zdaniem nie mają wiele wspolnego z inteligencją, są przeciez ludzie bardzo inteligentni, ktorzy naprawde wiele osiągneli a jak poczytasz ich historie to zobaczysz ze jako dzieciaki byli często nielubiani, slabo sie uczyli, mieli problemy z prawem, przyklad to niektorzy psychopaci, inteligencja ponad przeciętną a mordowali ludzi na przyjemnosci :) sama znam ze szkoły osoby ktore były kujonami, jezdzily na olimpiady, konkursy i wiesz co ? żadna z tych osob nie jest kims wybitnym... - jedna kolezanka zaciązyla, siedzi z dwoma bachorami, nie pracuje, co z tego ze skonczyla studia, jest mamuśką, tatuś wyparował - inny kolega pracuje w centrum handlowym od 3 lat - inna kolezanka siedzi w domu cale dnie, wychodzi tylko z psem na spacer, jak mnie widzi to ucieka, nie chce z nikim rozmawiac, mam wrażenie ze ześwirowała