Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam żony

Polecane posty

Gość gość
nie bez przyczyny pozostaje fakt że mnie po prostu stać na rodzinę i jej utrzymanie na dobrym poziomie. nie będę musiał żyć od pierwszego do pierwszego odmawiając sobie wszystkiego.

Gość gość
na kafe siedzę już od paru lat, co w tym złego? a poza tym co to znaczy "ustawiony"? nie zarabiam 100 tys na miesiąc tylko z 10. za to nie poszaleję w monako czy dubaju na jachcie. natomiast i tak zarabiam o wiele więcej niż przeciętny polak więc uważam że jestem "ustawiony".

Gość gość
bo się zarejestruję na sympatii i szanse kafeterianek zmaleją dramatycznie :D.

Gość gość
Prawiku idz sie lecz najlepiej, kto by chvial faceta z takim glupim charakterem

Gość gość
a może być 30 latka?

Gość gość
A ja mam 28 lat:) Ania

Gość gość
oooo, są kandydatki :D dzień dobry drogie panie.

Gość gość
"Prawiku idz sie lecz najlepiej, kto by chvial faceta z takim glupim charakterem" x ty też chyba długo bez seksu :D

Gość gość
kurde, chyba nic z tego nie będzie. kobiety oczekują chyba czegoś czego ja im dać nie potrafię. nie potrafię być pozerem i żenić jakichś bajerów. jestem nudny, mam zupełnie zwyczajne życie i nie udaję że jest inaczej. może jakoś by to zmienić?

Gość gość
prawik czy prawnik?;)

Gość gość
Prawik

Gość gość
Napisal ze jest prawikiem 41 letnim i szuka szybkiej zony . Moze nie jestes nudny , moze masz tylko kilka dziwnych cech. Nie mozna tak pisac do kobiet tak jakby napisales w pierwszym poscie. Widzisz jak zareagowały i dlatego jestes sam tyle lat bo tak traktujesz kobiety. Pokazujesz na wstępie swoja wyższość. Ja przeczytalam twoj post i nigdy nie chvialabym cie poznac . Przepraszam ze tak ostro ale taki jestes. Pozdr .

Gość gość
zwykly burak i prostak, chyba tylko glupia by go chciala

Gość gość
Albo desperatka taka jak on

Gość gość
35l Karina emily.rose@op.pl ;) poznań

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
nie napisałem że szukam "szybkiej żony" tylko że już nie mam na to za dużo czasu. ja mam swoje wady, inaczej nie byłbym 41 letnim prawikiem no ale jak tak patrzę wokół siebie to mam też sporo zalet. z tym że wady są takie że nigdy nie umiałem rozmawiać z kobietami. "baby są jakieś inne" że posłużę się tytułem znanego filmu dlatego obawiam się że może nic z tego nie wyjdzie. choć szczerze mówiąc to muszę się przyznać że to ja jestem jakiś inny. no ale rozejrzeć się trzeba. dlaczego? nie ma jakiegoś przymusu w sumie, ale niedługo wybieram się ze znajomymi na narty. i czy nie lepiej by było pojechać z jakąś panną? to samo z innymi rzeczami. choć też prawda jest taka że lubię być sam i może wcale to szukanie żony nie jest takim dobrym pomysłem. aż to człowiek ma dylematy. :D

Gość gość
Przeciez podała ci Karina swoj meil i skad jest a ty pytasz skad ona jest. Rece opadaja. Napisz do niej , chyba ze sciemniasz

Gość gość
naprawdę jesteś prawikiem jeszcze? też uważam, że seks jest przereklamowany i niehigieniczny

Gość gość
Pytanie skąd jesteś jest skierowane do Autora:)

Gość gość
"Przeciez podała ci Karina swoj meil i skad jest a ty pytasz skad ona jest. Rece opadaja. Napisz do niej , chyba ze sciemniasz " x pytanie skąd jesteś było chyba do mnie. pewnie napiszę ale muszę sobie założyć jakiegoś nowego maila tylko na potrzebu szukania żony :D nie będę przecież kompromitował własnych adresów.

Gość gość
a jestem z lodzi.

Gość gość
"naprawdę jesteś prawikiem jeszcze? też uważam, że seks jest przereklamowany i niehigieniczny " x ja tego powiedzieć nie mogę bo nigdy nie probowalem. ale szczerze mowiąc to nie wydaje mi się żebym się mógł pod tym podpisać. jednak kobiety mnie podniecają.

Gość gość
Boże czlowieku moze jakas fajna kobietka dala ci namiar a ty takie teksty piszesz? Zalosny jestes

Gość gość
Chciales ekspresowo zone tu znalezc to nad czym sie zastanawiasz, cis z toba nie tak koleś

Gość gość
Mam ochote dusić takich jak ty

Gość gość
ale zdajesz sobie sprawę ze jesteśmy na kafeterii i pod mailem kariny może kryć się pryszczaty gimnazjalista z kolegami chcący sobie jaja porobić. to że chcę sobie znaleźć żonę nie oznacza że muszę się rzucać jak żyd na cebulę na każdego kto się podpisze żeńskim imieniem. nie przesadzajmy, dobra?

Gość gość
Wy serio dajecie się nabrać czy tylko tak bardzo się nudzicie?

Gość gość
22:42 no dobrze, wszystko ok to w takim razie po co tu szukasz na gwałt skoro to kafeteria i zboki tu sa? To idz gdzie indziej szukac skoro uwazasz ze zboki

Gość gość
Autorze spod jakiego jestes znaku ?