Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudynna24

Sauna ??

Polecane posty

Gość claudynna24

Lubicie saune ? Przyznam, że nigdy nie byłam i zastanawiam się, czy się nie wybrać. Jakie widzicie po niej korzyści ?

Gość wipioo
ja wprost uwielbiam :)) po saunie czuje sie mega zrelaksowana i oczyszczona, ostatnio korzystałam z niej na urlopie w hotelu Unitral w Mielnie, mają naprawde świetne sauny, no a zapachy tych olejków unoszących się w środku? niesamowite :)

Gość gość
Ja osobiście bardzo lubię chodzić do sauny i każdego kto ma oczywiście predyspozycje zdrowotne do tego zachęcam. Lubię do tego stopnia że postawiłam saunę w domu. Jak ci się spodoba to bardzo polecam takie rozwiązanie bo wtedy możesz z niej korzystać kiedy chcesz za darmo i nie musisz się stresować innymi ludźmi. Grunt żeby kupić ją w solidnej firmie jak przykładowo w AMS Sauna.

Gość janka93
No ja jak byłam w Srebrnym Dzwonie to korzystałam sporo z sauny i powiem że mega sprawa. Bardzo relaksuje!

Gość gość
Sauna to jest świetna sprawa. Ja jestem zachwycona, dla mnie to jest najlepszy relaks po całym dniu pracy, więc postanowiliśmy zamontować taką u siebie na tarasie. Firma http://www.saunyfinskie.com.pl/ robi takie nietypowe realizacje, więc zdecydowaliśmy, żeby oni nam ją zbudowali