Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z niebieskimi oczami

Polecane posty

Gość gość

wygląda jak laluś albo jak zimny psychol

Gość
Bez przesady, ale mi przeważnie podobają sie ciemne oczy-najlepiej czarne.:P

Gość gość
facet z niebieskimi oczami to zawsze egoista lub narcyz

Gość
Ale niektóre niebieskie są bardzo ładne. Np. ostatnio takiego poznałam wśród znajomych...miał takie naprawdę niebieskie oczy nie jakieś szare albo szaro-niebieskie.:P Mozna sie patrzeć i patrzeć.:P Chociaż na wygląd nie składają sie tylko oczy.:) A twoja teoria jest strasznie głupia i na poziomie np. Wszystkie Anki to d*****.;) I chyba jakiś niebieskooki ci dopiekł.:D:P

Gość gość
mój facet ma takie, właśnie niebieskie, nie takie zwykłe szare tylko takie naprawdę ładne niebieskie, najlepiej w świetle dziennym widać ten kolor

Gość gość
oczy bierzesz pod uwagę a nie osobowość? słaba jesteś

Gość gość
A ja zwracam uwagę na jego wykształcenie,charakter i rodzinę z jakiej pochodzi

Gość gość
gość dziś A co cię obchodzi jego rodzina kretynko? Z rodziną będziesz żyła, czy z nim ? I zapomniałaś dodać, że interesują cię jeszcze jego pieniądze :)

Gość gość
gość dziś ty psychiczna p**do! jeśli chodzi o pieniądze,nie muszę mieć sponsora jak ty szmaciaro,ty nie masz zielonego pojęcia o rodzinie,stul pysk

Powiedzcie mi co byscie pomysleli zeby osoba z ktora krecicie i ktorej sie szalenie podobacie wyslala widomosc o pieknych oczach w innym kol niz ma w rzzeczywistosci? Porazka co?:( ja tak zrobilam raz:( masakra. Co on sb musial pomyslec ze walnelam gafe taka a milion razy wpatrywalam sie w jego oczy:(

Gość gość
Hanka do garów!!!!!!!!!!

Gość gość
Rodzina jest bardzo ważna.Rozczarowałabym się decyzją mojego syna,gdyby związał się z córką ladacznicy.Niedaleko pada jabłko od jabłoni...Nie wyzywaj innych,którzy mają swoje kryteria.

Gość gość
18.21 zwracasz uwage na wyksztalconych,rozwaznych,z dobrego domu,a na chamskim,prostackim forum siedzisz?To jak to sie ma do twojej inteligencji ?:P

Gość gość
jeśli mam dyskutantkę jak ty/pierwsza obrażasz idiotko/,to zniżam się do twojego poziomu żebyś zrozumiała,co chcę ci powiedzieć na dłuższą metę nie chcę mieć do czynienia z kimś takim jak ty ruszyło starą rurę???

Gość zusi44
E tam, mówcie sobie co tylko chcecie, ale dla mnie taki facet http://snapczat.pl/profile/Maszcilos jest po prostu słodki i koniec kropka. Uwielbiam tych co mają niebieskie oczy. Mogą to być lalusie! :)

Gość gość
te wyplochu zy*****,ja cie nie obrazilem tylko zadalem pytanie jak to sie ma do inteligencji .Jak widac nadajesz sie na defilade czubkow:D

Gość gość
.Jak widac nadajesz sie na defilade czubkow"powiedział ,co wiedział czubek

Gość gość
Kobiety z niebieskimi oczami też są próżne i narcystyczne a do tego egoistki. Wiem to na podstawie doświadczeń życiowych i nie traktuję niebieskookich poważnie.

Gość gość
Niebieskoocy powinni się łączyć w pary bo do siebie pasują, niestety oni zwykle wolą inne kolory bo chcą się do kogoś przykleić i na nim żerować

Gość
temat z d**y i jeszcze głupsze komentarze.:D:D:D gość wczoraj nie ma to jak wyzywanie sie bez powodu z obca osoba.:D🖐️