Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza kandydatka na żone to uległa, nieśmiala dziewczyna z kompleksami

Polecane posty

Gość gość

takie są wierne, oddane, pracowite, posprzatają, zwykle potrafią gotowac, zajmowac sie domem, nie mają feministycznych poglądów, nie są zboczone wiec nie bedą fantazjowaly o rozrywkach rodem z p****li, jesli ktos chce dziecko miec to beda dobrymi matkami kobieta zbyt pewna siebie, tzw ''silna'' to patologia, moze na poczatku jest z taką fajnie, ale potem jednak ci to przeszkadza, no chyba ze jestes typem uleglego faceta i wolisz jak kobieta decyduje. Wyzdana, pewna siebie feministka ? to juz hardkor, trzeba miec psychike ze stali albo byc psychopatą, bo normalny facet przy takiej babie zamieni sie prędzej czy pozniej w pantoflarza, a ona gdy spotka ''maczo'' odda mu sie natychmiast. takie sa moje obserwacje

Gość gość
taka kobieta jest najlepsza kandydatka dla slabego, zakompleksionego mezczyzny. tak, bez watpienia.

Gość gość
c*****e spostrzezenia wattsonie

dokładnie kobieta bez swojego zdania to jest słabe. Dobra kandydatka na żonę to taka która umie się dogadać z facetem a nie jest cichą szarą myszką która jest uległa i poddana swojemu facetowi. Kobieta musi mieć jakieś swoje zdanie, swoje pasje zainteresowania.

Gość gość
AldonaB90 bardzo dobrze pisze :)Kobieta powinna być sobą, mieć własne zdanie, hobby itd. To nie islam, tu kobiety mają zdanie i są wolne. Pewnie jesteś jakiś ciapaty gościu.

Gość gośćewunia
Nie ma uniwersalnej najlepszej kandydatki na żonę. Wszystko zależy jaki jest facet szukający żony. Aczkolwiek... Jest taki typ dziewczyn o których można powiedzieć że idealna na żonkę. Miła, cicha, przeciętnie ładna, uczynna, gospodarna, taka typowa kobietka co lubi pogadać o włosach i o pieczeniu.

Gość gość
ma 30 lat, też byłam kiedyś cichą i zakompleksioną dziewczyną, poznałam też wiele podobnych do mnie kobiet i powiem ci autorze jedno - nikogo nie jest się w stanie tak łatwo zbajerować jak taką niepewną siebie dziewczynę. Wystarczy ponawijać makaron na uszy a panna przechodzi z jednego łóżka do drugiego bo nagle stała się wyjątkowa. No chyba, że jest brzydka, to wtedy faktycznie będzie ci wierna, bo nie będzie chętnych na jej kwiatuszek:D

Gość gość
Z tą wiernością to nie byłbym taki pewny, bo to najczęściej osoby zakompleksione podbudowują swoje ego przygodnym seksem, to sprawia że czują się dowartościowane i atrakcyjne dla płci przeciwnej. Sam mam kilka takich koleżanek szarych myszek... gdybym chciał to z każda mógłbym pójść do łóżka bez żadnych problemów, bo one są spragnione zainteresowania.

Gość gośćewunia
Coś w tym jest, ale wierność to też kwestia zwykłej moralności i ustawienia sobie, co jest ważne, a co nie. Nie wyobrazam sobie zdradzić i nigdy nie zdradziłam. Najgorsze jak taka "czysta" osoba zwiąże się z kimś, kogo nosi na boki...

Gość silnodelikatna
jak jest uległa to potem po niej wszyscy jezdzą,a facet jej nie szanuje,kobieta powinna miec swoje zdanie zasady zainteresowania,taka silna tez moze być wierna opiekuncza i do rany przyłóz,a czasem zdarzają sie typy silne a zarazem wrażliwe delikat

Gość gość
2109 popieram Są kobiety co potrzebują kobiety z pazurem, a nie takiego lelum polelum.

Gość gość
i co ja mam robic z kobieta "co nie jest zboczona?", pranie sprzatanie i zajmowanie sie domem to mi sprzataczka robi - to nie jest moja zona...

Gość gość
autor po prostu sam jest pracowity, oddany, posprzata, wyreczy, ugotuje, nie ma wlasnego zdania ani nie jest zboczony i nie jest maczo...

Gość gość
autor to zakompleksiony maslak,nie lubi seksu,ma malego penisa,nie ma wymagan i wierzy w cuda.Taka zakompleksiona kobieta bedzie zrzeda nie do wytrzymania,nudna,marudna,wiecznie narzekajaca,zazdrosna i swirujaca i problemowa.Moj brat miał taka dziewczyne kiedys.Same problemy z nia byly ,a potem jeszcze sie wydało,ze ma romans z zonatym wykladowca na uczelni.Takiej powiesz ze jest przesliczna i wyjatkowa w swej skromnosci a ona juz gotowa.Od tamtego czasu omija takie .

Gość gość
Najlepsza kandydatka na żone to miła, nieco nieśmiala dziewczyna, ciepła i kochająca.