Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korea Północna jest o wiele lepsza niż Polska.

Polecane posty

Gość gość

Tam jest największy na świecie stadion, najwyższy pomnik i łuk triumfalny, w Polsce w ogóle nie ma nic naj! Tam jest 0% bezrobocia, zawsze, w Polsce w ostatnich latach głównie po kilkanaście %! Oni wystrzelili satelitę przy pomocy własnej technologii, w Polsce ni c***a tego nigdy nie zrobią! Oni mają bomby atomowe, ba, mają już nawet wodorowe, Polska ma chyba gó) wno Obamy ! Ich budynki użyteczności publicznej wyglądają o niebo lepiej niż polskie i są bardziej funkcjonalne, jak widzę ich niektóre ich przedszkola, szkoły, domy dziecka, biblioteki i inne to aż wstyd, że w Polsce takich nie ma! Oni są naprawde niepodlegli, nie boją się USA, nawet w oficjalnych komunikatach potrafią objechać USA i inne kraje, które są im wrogie brzydkimi słowami, Polska jest de facto kolonią, dobra kondominium USA i UE! Oni mają prawdziwą dumę narodową, są dumni z tego, że są Koreańczykami, Polacy najczęściej gardzą polskością. Polacy mają dużo gorzej wyprane mózgi, wierzą w bajki o tym, że w Korei Północnej umierają z głodu, podczas gdy Korea po chwilowym kryzysie niedługo będzie znowu całkiem samowystarczalna żywnościowo, a Polacy jedzą śmieci, albo sami przymierają głodem i się cieszą jak mają fajnie! A przede wszystkim Korea Północna ma swoją godność i nikomu nie daje się poniżać, a Polska już dawno dała się zmieszać z błotem wszystkim dookoła! Jutro idę do ambasady Korei Północnej poprosić o azyl, mam nadzieję, że dostanę . Wstyd mi dłużej mieszkać w takim kraju jak Polska!

Gość gość
Też uważam, że jest lepsza, ale wolałem się wyprowadzić do Francji

Gość gość
Mogę Ci kupić bilet w jedną stronę, chcesz?