Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozostawiam do przemyślenia

UWAŻAM ŻE SMAKOSZ ZOSTAŁ NIESPRAWIEDLIWIE

Polecane posty

Gość gość
jeszcze Aniołku, słoneczko, biedroneczko i słoneczniczku

Gość gość
jak coś do niego czuje to jak moze patrzec na siebie w lustro po tym jak publicznie sie nim bawila?

Gość gość
oszkaa to taka zagubiona dziewczynka myśle, że gdybyście im nie przeszkadzali to może by coś z tego było

Gość gość
Już ten piwosz był lepszą partią dla niej

Gość gość
może wróćmy do takich kwesti jak: oszka mitomanka rencistka graficzka (program graficzny którego nie potrafiła podać nazwy + kradzione banery z neta) podobno pracuje a całe dnie na kafe podobno ma więcej lat niż twierdzi podobno ma męża :classic_cool: prawik ją cały czas wyzywa od bezrobotnych koleżanek a wczoraj nawet sie jej pytał czy kiedykolwiek w życiu pracowała :D

Gość gość
Pisała że jest po przejściach. Po jakich wiecie coś?

Gość gość
Smakosz niech zabierze głos w tej sprawie?

Gość gość
Może dlatego przed nim ucieka bo Smakosz to taki dyktator.

Gość gość
Jeśli ona jest taka urodziwa to by ją zamknął w chałupie i w ogóle nie wypuszczał do ludzi.

Gość gość
Ciekawe co jej tamten gość zrobił?

Gość gość
Piwosz tak szczerze to na ile oceniasz oszke w skali 1-10? ale nie obchodzi mnie figura, nie obchodzą mnie cycki choćby miała wielgachne i jędrniutkie chodzi mi tylko o jej twarz ile jej dasz od 1 do 10

Gość gość
Ja mu sie akurat nie dziwie bo oskrzacie ze dyktator ze to ze siamto ze chcial lub wrecz zmuszal ją do odejscia stąd ale popatrzcie obiektywnie jesli był zakochany to bal sie konkurencji i tego co reszta prawików robila z nimi a zwlaszcza z nim gdyby odeszli nikt by miedzy nimi nie mieszał i moze całkiem dobrze by sie dogadywali gdyby wlasnie nikt im sie nie wpieprzal A w zyciu realnym to tak niby nie jest? jak jeden z drugim bedziesz miał dziewczyne to zobaczysz ze zaczniesz unikac swoich kolegów bo bedziesz sie bał ze ci ją odbiją to jest normalne

Gość gość
A ciało na ile?

Gość gość
Smakosz to zaborczy dyktator? I tak dlugo wytrzymal jej gierki, ten to ma iscie anielska cierpliwosc, normalny facet już dawno by ja w duppe kopnal

Gość gość
Ten,kto założył temat popisał się nieuctwem.Nawet na tak podłym forum "suma sumarą"cóż to ma być?Czy chodziło o łacińske "suma sumarum "sierocie niedouczonej,nie wiem,ale łacina to martwy język,mieliśmy go w LO na biol.chem. i byle kto nie powinien używać jak nie zna poprawnej formy :-P

Gość gość
Bo on ją kocha ona go kijem odpychała a on i tak wracał.

Gość gość
gość dziś Ale dlaczego wszyscy się miedzy nich wpieprzali? bo Oszce nie wystarczy zainteresowanie jednego, musiala miec zawsze pelna widownie, sama to podsycala

Gość gość
W jaki sposób podsycała?

Gość gość
ty z 20.20 zanim zaczniesz innym bledy wytykac naucz sie interpunkcji

Gość gość
podsycala flirtujac z nim a potem odrzucajac i tak w kolko, wiedziala ze uczepil sie tej znajomosci jak tonacy brzytwy i musiala widziec ze on kazde jej slowo odbieral jako zachete z jej strony

Gość gość
Proponuję ranking nieuctwa na kafe i nie wiem przy jakiej okazji to było,ale ktoś pisał,że "teściowa rzucała w nią obraźliwymi kolumnami",a inna odpisała komuś na jakiś obraźliwy post "czy to ma być alibi do mnie" i takie tam i jeszcze ortografia ciekawa.Było o teściowej "Z pszyjemnościom bym poszła na pogżeb tej starej jendzy":-P