Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NoProblem

Małe pytanie delikatnej natury. Do kobiet raczej :)

Polecane posty

Witam Panie (ale i Panów, bo na bank się tu zaraz jakiś wypowie). Powiedzcie mi, jak byście zareagowały, gdyby podszedł do Was mężczyzna i spokojnie zapytał, czy może się przy Was zaspokoić? Bez żadnej agresji, napastowania, itp. Pytam, bo bardzo to lubię, ale jestem dość nieśmiały i nie często mam okazję zaspokajać się przy kobiecie. Kilka (dosłownie kilka, na palcach jednej ręki zliczy :) )razy się udało, ale to były sytuacje które wynikały jakoś same z siebie. Nie jestem typowym ekshibicjonistą który wyskakuje zza krzaka i pory w dół. Nigdy bym nie zrobił tego, nie będąc pewnym, że kobieta chce patrzeć.

Gość bella  86
Jesli delikatnie i kulturalnie by poprosił, zgodziłabym się patrzeć. Wlaśnie do tej pory, spotykałam typowych ekshibicjonistów, z zaskoczenia i z wywaloną fujarą.

Gość gość
kopa w jaja bys dostal pop*****lencu zboczony

łał, jak agresywnie :) nie ma to jak kozaczyć przed monitorem :) kto by ci nogę rozbujał? nie lubię przemocy, ale pewnie na próbę ataku fizycznego bym odpowiedział równie agresywną obroną. A mały i słaby nie jestem... więc zastanów się co mówisz

Gość gość
to ty sie zastanow co mowisz i robisz zboczencu , takim jak ty to powinno sie wycinac fiuta z jajami