Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika9125

ciąża ?

Polecane posty

Cześć. Mam problem. Od 3 dni spóźnia mi się okres dodam, że jak dotąd wszystkie miałam bardzo regularne i jak najbardziej na czas. Z mężem staramy się o dziecko od ponad pół roku i ja przez ten czas biorę tabletki euthyrox N25 na uregulowanie tsh. Przed każdą miesiączką mam silne bóle piersi dość ostry w stosunku do męza humorek ;) i boli mnie brzuch jak to na okres. W tym miesiącu oprócz bólu brzucha, co prawda nie tak silnego nie zauważyłam u siebie żadnych objawów. Okresu nie mam ból brzucha jest raz mocniejszy raz silniejszy, do tego mam podwyższoną tepmperaturę w granicach 37 - 37,5 , bóle pleców brak apetytu i straszny trądzik, którego nie miałam dotąd nigdy, ale robiłam dzisiaj test i wynik był niestety negatywny :( wiecie może co to może być ? bo ja już sama nie wiem.... :(

Gość gość
Tak,jestes w ciazy.

Gość gość
Ja na początku ciąży pracowałam w restauracji pod zamniem w malborku i pamiętam że miałam takie chumorki że miałam ochote rzucać w turystów kamieniami i byłam dla niektórych bardzo wredna... A i te bóle brzucha jak na @ aż do 5dn po terminie@ kiedy to test okazał sie pozytywny... I przemęczenie - musiałam ze 3 kawy walnąć żeby sie odmulić ...raz też poczułam ten słynny metaliczny posmak w ustach i te czynniki dały mi do myślenia