Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoła językowa w Gdyni

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję dobrej szkoły językowej w Gdyni. Chciałabym największy nacisk położyć na komunikację i mówienie. Czy ktoś poleca mi jakąś w której nie będę po raz kolejny robić zadań na past simple i która nie zedrze ze mnie ostatnich studenckich groszy? :)

Gość AnetaZabm
Akadamie Językowa przy ulicy Świętojańskiej - spoko promocje mają, tym bardziej dla studentów. Chodziłamm tam przez jakiś czas, zeby angielski podszlifować. :)

Gość MarlenkaZab
Zdecydowanie Akademia Językowa przy ulicy Świętojańskiej. Świetna szkoła!

Gość haniamania
Ja też polecam Akademię Językową - bardzo, bardzo fajni ludzie i jakieś takie zaangażowanie, z któruym się jeszcze nie spotkałam wcześniej, a chodziałam do innych szkół. Chodziłam i na angielski do nich i na hiszpański - pełna profeska!

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość MooonikaK
Popieram - Akademia Językowa jest najlepsza i to nie podlega żadnej dyskusji... Świetna kadra ucząca, cenowo też świetnie - polecam serdecznie!

Gość leluszu
Akademia daję radę i to bardzo! Chyba tylko dzięki nim poradziłam sobie z moimi problemami z angielskim, wielkie dzięki im za to!

Gość Amariolaaa
Tak jak już niejednokrotnie wyżej padało - ja tez polecam Akademię Językową - bardzo wysoki poziom, świetne osoby uczące, zaangażowane. Cenwoo też dobrze. No i lokalizacja dobra - bo to ulica Świętojańska. :) Polecam serdecznie!

Gość karooolka
Akademia Językowa jest serio dobra i niedroga. Mnie ujęli tym, że naprawdę chcą nauczyć, ze im zalezy...

Gość Delfiak0
W akademii mają super lektorów, to wielki plus, bo w niektórych szkołach ci ludzie chyba uczą, bo muszą, a nie chcą ;/

Gość KryśkaMatyska
Akademia Językowa rzeczywiście ejst godna polecenia. Bardzo, bardzo dobra szkoła, świetni ludzie tam uczą, ktorzy naprawdę chcą pomóc. Dla mnie rewelacja. :)