Gość gość Napisano Styczeń 13, 2016 Mam pewnego kolege z ktorym utrzymywalam stricte koleżeńskie stosunki ale ze nie mialam z kim isc na studniowke to zaprosilam jego . Przed imprezą spotkaliśmy się pare razy ale tez glownie zeby omowic szczególy wydarzenia . Studniowka przebiegła idealnie , lepiej niz sie tego spodziewalam ale jak wszystko dobre szybko sie skonczyla i myślalam tez ze ciagly kontakt z kolegą również się urwie. On natomiast ciagle pisał, prosił o spotkanie aż do momentu kiedy do niego doszło .Widzialam że coś nie tak po jego minie zapytałam a on powiedział że się we mnie zakochał i chciałby spróbować związku .Ja byłam w szoku i powiedziałam że to przemyślę . Nie chce mu robić przykrości ani go ranić zwłaszcza że to nie pierwsza taka sytuacja ze ktos wyznaje mi uczucia ale ja raczej nie jestem zaiteresowana akurat nim a z drugiej strony nie mam nikogo .Nie wiem co robić totalnie może ktoś doradzi co by zrobił na moim miejscu i wtedy na coś wpadnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach