Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro u mnie w PL pyszna golonka z zapiekanymi ziemniaczkami.

Polecane posty

Gość gość

Wy pewnie będziecie wkurfiac śmierdzące wodorosty z Japonii i jakieś żaby z Francji, udając przy tym wielkich światowców. Pieprzone dopomyje. Goloneczka w piwku mniiiaaaaaaaam.

Gość gość
Jutro u ciebie w PL dalsze rzady PISlamu :D tępy q**sie błeheheheh na nich głosowałeś :D a ciebie nie stać polski dopomyju błeheheheheeee......gnij w oszczanym PLu tam twoje miejsce aby zdechnac, jak przyjade kiedys to splune na twój dom :D właź w doope klechom pedofilu dalej :D

Gość gość
Smieciu jutro z radością przyjmę księdza po kolendzIe. Ty gnij w syfiastym Jukeju syfie.

Gość gość
To sobie przyjmuj katabasa PISoski matole :D mądremu kościół i jego bogactwo do wiary niepotrzebny, tylko wam debilom potrzebny aby kit wciskac wyłudzac kasę nieopodatkowaną i z konkordatu , jezus uczył zyć w ascezie debilu :D pluję na twój dom tępaku i waszych pedofilskich czarnych w sutannach

Gość gość
Smieciu gnij w uka. Gowno tam masz, co najwyżej to domopodobna stodole na kredyt. Ja jutro jem pyszna golonkę, potem przyjmuje księdza i cieszę sie z bycia Polakiem u siebie. Ty zawsze smieciu będziesz obcym. C***j ci w doooope cwelu.

Gość gość
Troll vs bingol buahahaha nie pogadasz ksiedza przyjmuje coz za rozrywka buahaha

Gość gość
Wuefisto to ty nigdy golonki nie jadles w UK ? Serio ? Az do PL musiałes wybyc na zarelko ? Czy zonka dwie lewe rączki ma i gotowac nie umie ? :P No padne, ziemniaków tez zapiec nie umiesz ? Taka to sztuka, ze jedynie w Pl je jedza ? Nic dziwnego wuefisto , ze w te pedy wróciłes do Pl jak ty jedynie w du/pie byłes i goowno widziales w tym UK :D Zapiekane ziemniaki i pieczona golonka jest czestym gościem na stolach moich znajomych i moim wlasnym, nic szczególnego w niej nie ma :D Dobry krupnik mozna jedynie ugotowa..albo galarete:p A wizytacji księdza to nie potrzebuje :P Nie sikam po nogach z radości, jak ty .. Faktycznie masz sie z czego radowac :D

Gość gość
Tak to juz tylko 3 miesiace :) jedna najwazniejsza kwestia zalatwiona w 100% druga tez w c***j wazna w 90% no i tylko trzecia zostaje do ogarniecia. Musi byc qrwa pieknie i nigdy wiecej takich karygodnych bledow z przeszlosci. Kocham Cie UK!!!! :D

Gość gość
Na kredyt chwilówke to ty masz swoją golonke dopomyju z PL hahahah, jestem na takim plusie tutaj w UKa ze ci nie bde mówił bo zawału biedaczku dostaniesz i twój nfz nie zdąży z karetką koniotzrepie hłahłahahah :D idz przyjmuj jutro czarną pijawkę , zrób mu jeszcze laskę na powitanie, antypolski skurfynynu katolski hehee

Gość gość
U siebie jestes golonkowy podludziu? wooow ciekawe, ja jestem w UKa i jestem lepiej traktowany niz w twoim zassranym polandeszu, hahah pewie żeś pisoski palant z elektoratu jarkacza ze piszesz ze jestes u siebie ale KE juz wszczełą procedure dzis na takich tępaków jak ty bueheh, nie bedziecie decydowac o wszystkich Polakach obszczymurku z zafajdanymi majtami hłehłehłeee.....powiedz jutro ksiendzu aby sprzedał koniecznie swoje auto, jezuz nauczał aby ksieza zyli w ascezie tępaku :D

Gość gość
W d***e był gowno widział kozak w necie frajer w świecie

Gość gość
Ale dopomyke zazdroszczą. Brawo TY. Chój w dope emigracyjnym śmieciom.

Gość gość
Jutro odwiedza mnie ksiądz, a was smiecie emigracyjne kto odwiedzi? Mamusia z Polski której musicie bilet kupić? Jesteście smieszni. Doppmyke zasrani. Gnijcie w uka przegrancy. Kocham cie PL.

Gość gość
Buahaha nigdy nie myslalem ze przeczytam taka bzdure buahaha koles szczyci sie wizyta qrwa mac ksiedza :D i pier/doli ze inni sa smieszni buahaha dzieki za ta rozrywke hipokryzjo :D kocham Cie nad zycie, moje ukochane UK!!!!

Gość gość
Duzo ścierwa wyjechało do mojego kochanego UK ale jeszcze wiecej zostało w polandeszu. Ye/bac wolske i matołów głosujacych na pisotaliban .

Gość gość
Ty frajerze co obrazasz Polske i Polakow. Jestem teraz w Londynie, moze chcesz jakas ustaweczke i oklep przyjac w pape? Taki kozaczek internetowy jestes? Daj namiar, wszedzie dojade z ekipa. Czekam do jutra.

Gość gość
Dawaj smieciu. Chętnie wykupie ci kilka zębów, ty internetowy przygłupie. Emigracyjny brudasie zdechniesz w uka jako zmywak.

Gość gość
Srac na syf zwany uka. Dobrze ze juz nie jestem emigrantem. Tylko ludzkie syfy zostają w smierdzacym uka.

Gość gość
Idz szykuj sie na wizyte ksiedza przyglupie, chwile posiedzi, pomodli, "poswieci" mieszkanko i oczywiscie z 50zl za te kilka minut "roboty" wezmie. Idz posprzatac cala nore zeby dobrze wypasc :D i moze golonka poczestuj ale na pewno odmowi bo musi jeszcze innych debili na calym blokowisku odwiedzic i oczywiscie od nikogo nie chce ani grpsza, sami mohery daja..

Gość gość
Bo to dla nich jedyna rozrywka i odwiedziny w calym roku, wszystkie debile tak jak i ty, co udowodniles tym tematem, myslicie ze ksiezunio przeprowadza towarzyskie wizyty :D idz sprzatac bo nie zdarzysz

Gość gość
Pewnie ze go przywitam emigracyjny smieciu, posprzątać i dam pare złotych. Chojjjjjjjj ci do tego zdechły syfie zarobkowy. Uwazaj byś sie do pracy nie spóźniła. Anglicy juz zrobili poranna kupkę, trzeba po nich ładnie kibelki posprzątać hahahahahahah

Gość gość
Chooy ci do tego co robie i gdzie zdechly syfie polaczkowy ale nie jestem tu dla pieniedzy. Gnij w Plu.

Gość gość
Jesteś tam tylko dla pieniędzy emigracyjna przybłędo. Niestety tak samo jak w PL choja tam masz, ty marny, z****** emigracyjny cwelu. Gnij w swoim zapchlonym uka cieciu emigracyjny.

Gość gość
Dwa polskie dresy :D

Gość gość
Hahaha! Chcą się bić w internecie dwa bezmozgie przygłupy :D

Gość gość
Dwie polskie świnie lizace jaja. Byłaś świnio dzisiaj już zapinana od tyłu?

Gość gość
Choya wiesz smieciu ale pocieszaj sie ze nie tylko ty jestes takim pazernym polaczkowym zerem :D tylko to ci pozostalo

Gość gość
Mozesz pobic siebie czyli bingola trollu :D myslal ze zmyli nas wyzywajac sie sam ze soba :D mongol obesrany :D

Gość gość
W uka mieszkają sami idioci, co widać na powyższym.

Gość gość
Pobiegaj trollu, kazdy wie ze tylko ty tu spamujesz